Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΥΤΙΟ ΕΙΧΕ ΚΡΥΜΕΝΟΥΣ 19 ΛΕΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

τη σύλληψη ενός 57χρονου οδηγού βυτιοφόρου, ο οποίος προσπάθησε να προωθήσει εντός Ελλάδας δεκαεννέα παράνουμου μετανάστες, υπηκό...





τη σύλληψη ενός 57χρονου οδηγού βυτιοφόρου, ο οποίος προσπάθησε να προωθήσει εντός Ελλάδας δεκαεννέα παράνουμου μετανάστες, υπηκόους Συρίας, Ιράκ, Ιράν και Πακιστάν, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.




Σε βάρος του Βούλγαρου οδηγόυ σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά και προώθηση μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, διαδικασία κατά την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας εντόπισαν τον δράστη να οδηγεί το ιδιωτικής χρήσης και να μεταφέρει μέσα στο ρυμουλκούμενο βυτίο τους 19 ανθρώπους.

Σημειώνεται ότι λόγω της απουσίας επαρκούς εξαερισμού στο χώρο όπου βρίσκονταν οι μετανάστες, εκ των οποίων οι επτά ήταν ανήλικοι, καθώς και ότι οι πόρτες εισόδου-εξόδου στον χώρο αυτό άνοιγαν εξωτερικά, θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητά τους.


Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.