Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΟΙΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ «ΠΛΩΤΑ HOT SPOT... ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΜΑ SPA ΚΑΙ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ...

Tην πρόθεση της κυβέρνησης να αξιοποιήσει μεταξύ άλλων μέτρων και πλωτά μέσα, για την παραμονή σε αυτά, υπό την μορφή φιλοξενίας, των ...

Πλωτά hotspots στα νησιά ετοιμάζει η κυβέρνηση



Tην πρόθεση της κυβέρνησης να αξιοποιήσει μεταξύ άλλων μέτρων και πλωτά μέσα, για την παραμονή σε αυτά, υπό την μορφή φιλοξενίας, των επιπλέον προσφύγων και μεταναστών προανήγγειλε μέσω του ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας.




Ο υφυπουργός παραδέχτηκε ότι οι συνθήκες για τους κατοίκους των νησιών λόγω των αυξημένων προσφυγικών ροών από την Τουρκία είναι δύσκολες.

Ο κ. Μπαλάφας πρόσθεσε πως οι αυξημένες ροές δεν είναι κάτι που περνάει απαρατήρητο. «Μας απασχολεί και μας ανησυχεί και παίρνουμε μέτρα», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πάντως πως η κατάσταση πριν από δύο μήνες ήταν ελεγχόμενη.

«Εκλογές θα γίνουν το 2019, με την ολοκλήρωση της θητείας της κυβέρνησης, κι αν συμφωνεί και ο κ. Ντάισελμπλουμ να γίνουν εκλογές το ’19 τόσο το καλύτερο» ανέφερε.

«Δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές, δεν το θέλουν οι πολίτες. Αυτό είναι το συμφέρον της χώρας μας και της κοινωνίας, ας θέλει ο Μητσοτάκης και οι περί αυτόν εκλογές» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.