Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕΖΙΛΙ...!!! Η ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΣΑΚΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ ΛΗΣΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΙΨΗ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥ ΠΟΣΟΥ!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίεςη ασφάλεια Πάτρας κατάφερε και εξιχνιασε την υπόθεση της χτεσινης πρωινησ... ληστείας!!! Η 30χρονη γυ...




Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίεςη ασφάλεια Πάτρας κατάφερε και εξιχνιασε την υπόθεση της χτεσινης πρωινησ... ληστείας!!!




Η 30χρονη γυναίκα φέρεται ήδη να έχει ομολογήσει ότι η ίδια σκηνοθέτησε την ληστεία γιατί δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την έλλειψη Συνελήφθη η ταμίας του Αρσακείου στην Πάτρα, πριν από λίγο στο πλαίσιο του αυτοφώρου με την κατηγορία της ψευδούς κατάθεσης. Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του tempo24.news που όπως έγραφε νωρίτερα, δεν επρόκειτο για ληστεία αλλά "σκηνοθετημένο" συμβάν.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η γυναίκα φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση υπεξαίρεσης 80.000 ευρω η οποία είχε αποκαλυθεί το 2015 και οι έρευνες ήταν σε εξέλιξη. Φαίνεται ότι η ταμίας πιέστηκε, από τις αστυνομικές έρευνες και τις εξελίξεις που ελάμβανε η υπόθεση και σκηνοθέτησε την πρωινή ληστεία.

Η γυναίκα συνελήφθη ενώ σχηματίζεται δικογραφία για την υπεξαίρεση.

Να θυμίσουμε πως το πρωί, η γυναίκα κατήγγειλε πως ενώ κατευθυνόταν στο χώρο εργασίας της στο Πλατάνι Πατρών, μέσω της οδού Γαληνού ακινητοποίησε το αυτοκίνητο της καθώς μπροστά της βρήκε "πεταμένο" δίκυκλο.

Την ίδια στιγμή απο την πίσω πλευρά εμφανίστηκε αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαινα οι δράστες, οι οποίοι την έκλεισαν πιθανή δίοδο διαφυγής από το σημείο.

Η λεία υπολογίστηκε στις 80.000 ευρώ.

tempo24