Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΟΛΟΥ

Ελεύθερος αφέθηκε ο ένας από τους τρεις προσαχθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Οι τρεις προ...






Ελεύθερος αφέθηκε ο ένας από τους τρεις προσαχθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Οι τρεις προσαγωγές έγιναν στο πλαίσιο της έρευνας για την εκτέλεση του αδικοχαμένου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μέσα στο γραφείο του.
Όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή δεν προκύπτουν στοιχεία εμπλοκής στην υπόθεση για τους άλλους δυο προσαχθέντες.





Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι τρεις προσαγωγές εντάσσονται στο πλαίσιο της εξέτασης διαφόρων ατόμων για την συλλογή στοιχείων. Οι προσαχθέντες για τον σκοπό αυτό ξεπερνούν τους 50 από την ημέρα της δολοφονίας.

Το χρονικό

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος
Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, το βράδυ της Πέμπτης, 12.10.2017, μέσα στο δικηγορικό του γραφείο, στην οδό Ασκληπιού 154.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, οι δύο άνδρες έφθασαν στο γραφείο του γνωστού ποινικολόγου λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα.

Οι δράστες περίμεναν για λίγη ώρα στην υποδοχή κι αμέσως μετά οδηγήθηκαν στην αίθουσα συσκέψεων. Η συνάντηση ξεκίνησε και σε αυτήν βρίσκονταν τέσσερα άτομα. Ο συνεργάτης του γνωστού ποινικολόγου, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος και οι δύο άνδρες που επρόκειτο να τον δολοφονήσουν!

Σε κάποιο σημείο της συνάντησης, οι δύο άνδρες ισχυρίστηκαν πως θέλουν να μιλήσουν μόνο στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Όπερ και εγένετο, με τον συνεργάτη του να αποχωρεί από το δωμάτιο.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, οι δύο δράστες τον πυροβολούσαν στο στήθος και το κεφάλι και τον άφηναν νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος!

Η περιγραφή των δραστών




Όπως σας έχει ήδη πληροφορήσει το newsit.gr, ο 32χρονος δικηγόρος που είδε τους δολοφόνους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, είχε πει στην αστυνομία πως οι δυο άνδρες που εκτέλεσαν τον 52χρονο ήταν ένας ψηλός κι ένας κοντός.

Του ήταν και οι δυο άγνωστοι. Μιλούσαν σπαστά ελληνικά αλλά δεν μπόρεσε να προσδιορίσει προφορά τους.

Όπως έχουμε προαναφέρει, στο σημείο της δολοφονίας έχει βρεθεί γενετικό υλικό και αποτυπώματα των δραστών. Συγκεκριμένα τρίχες από τις καρέκλες στις οποίες έκατσαν. Ευρήματα που έχουν μεταφερθεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για διερεύνηση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο πρώτος ήταν ύψους περίπου 1,80, αδύνατος, μελαχρινός, με κοντά μαλλιά, ηλικίας 30 έως 40 ετών. Φορούσε τζιν παντελόνι και λευκό μπουφάν. Ο δεύτερος ήταν περίπου 1,70, αδύνατος με ανοιχτό δέρμα και σκούρα κοντά μαλλιά. Φορούσε παντελόνι κι ανοιχτόχρωμη μπλούζα.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου