Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ

Το βαρύ φορτηγό βρίσκεται στο 95ο χιλιόμετρο της εθνικής στο ρεύμα προς Αθήνα, περίπου 300 μέτρα πριν την γέφυρα Ζευγολατιού - Από μία ...

Alert! Στις φλόγες βυτιοφόρο στην εθνική Πατρών-Κορίνθου





Το βαρύ φορτηγό βρίσκεται στο 95ο χιλιόμετρο της εθνικής στο ρεύμα προς Αθήνα, περίπου 300 μέτρα πριν την γέφυρα Ζευγολατιού - Από μία λωρίδα γίνεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων




Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγα λεπτά σε βυτιοφόρο που κινούνταν στην εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου. Το βαρύ φορτηγό μεταφέρει -κατά πληροφορίες- λιπαντέλαια τα οποία αυτή την ώρα καίγονται.

Το φλεγόμενο βυτιοφόρο βρίσκεται περίπου στο 95ο χιλιόμετρο της εθνικής, στο ρεύμα προς Αθήνα, περίπου 300 μέτρα πριν την γέφυρα Ζευγολατιού. Πριν από λίγα λεπτά στο σημείο όπου το βαρύ όχημα έχει τυλιχτεί στις φλόγες έφτασαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα και επιχειρείται η κατάσβεση της φωτιάς.

Λόγω του φλεγόμενου βυτιοφόρου έχει κλείσει μία λωρίδα κυκλοφορίας καθώς και η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης στο 95,3 χιλιόμετρο. Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο συγκεκριμένο σημείο της εθνικής γίνεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.