Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟ9ΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ...!

Χαμός στο ίντερνετ με το βίντεο της δραματικής απόπειρας διαφυγής από ξενοδοχείο. Πώς προσπάθησε να γλιτώσει τον λογαριασμό. ...






Χαμός στο ίντερνετ με το βίντεο της δραματικής απόπειρας διαφυγής από ξενοδοχείο. Πώς προσπάθησε να γλιτώσει τον λογαριασμό.




Ο πελάτης ήθελε να φύγει από το ξενοδοχείο που διέμενε χωρίς να πληρώσει. Αποφάσισε έτσι να το σκάσει από καλώδια τηλεπικοινωνίας, με το βίντεο να κάνει θραύση στα κινεζικά social media από τότε που αναρτήθηκε στο ίντερνετ.

Αφού βγήκε στο παράθυρο του δωματίου του στον 19ο όροφο, ξεκίνησε την προσπάθειά του να διασχίσει την απόσταση μέχρι το απέναντι κτίριο. Κρεμόταν σε ύψος 60 μέτρων πάνω από αυτοκινητόδρομο 4 λωρίδων στην πόλη Panzhou, στη νοτιοδυτική Κίνα.

Απόδραση αλά Cirque Du Soleil

Η αρχή της προσπάθειάς του θυμίζει Cirque Du Soleil. Δεν άργησε όμως να χάσει την ισορροπία του και κρεμόταν σε μια προσπάθεια να σωθεί. Χρειάστηκε να επέμβει η πυροσβεστική για να διασωθεί και αργότερα να συλληφθεί από τις αρχές.

«Δεν υπέστη τραυματισμούς, είναι ασφαλής τώρα» δήλωσε ένας από τους πυροσβέστες. Διακινδύνευσε μάλιστα τα πάντα καθώς κρεμόταν δίπλα σε καλώδια υψηλής τάσης.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.