Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΒΡΩΜΑ...!!! ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΣΑΛΙ ΤΖΟΟΥΝΣ...!!

Η Σάλι Τζόουνς, η Βρετανίδα τζιχαντίστρια που στρατολογούσε μέσω Διαδικτύου υποψήφιους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, σκοτώθηκε στη Σ...

jones_4





Η Σάλι Τζόουνς, η Βρετανίδα τζιχαντίστρια που στρατολογούσε μέσω Διαδικτύου υποψήφιους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, σκοτώθηκε στη Συρία από την επιδρομή αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους μαζί με τον 12χρονο γιο της, ανέφερε σήμερα σε άρθρο της η εφημερίδα The Sun.




Για πάνω από τέσσερα χρόνια η πρώην τραγουδίστρια της πανκ ήταν η πλέον καταζητούμενη τρομοκράτισσα του κόσμου. «Οι Αμερικανοί την πέτυχαν ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από τη Ράκα.

Για να μιλήσω ανοιχτά, άι στα τσακίδια», δήλωσε πηγή της βρετανικής κυβέρνησης στην εφημερίδα The Sun.

Ο βρετανικός Τύπος είχε δώσει στη Τζόουνς, που καταγόταν από τη νότια Αγγλία και είχε ασπαστεί το ισλάμ, το παρωνύμιο «Λευκή χήρα», αφού ο σύζυγός της Τζουνάιντ Χουσάινς, μαχητής του ΙΚ, σκοτώθηκε από ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος το 2015.



Αξιωματούχοι της CIA είπαν στους Βρετανούς ομολόγους τους ότι ένα Predator της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας σκότωσε την 50χρονη Τζόουνς τον Ιούνιο, αν και δεν μπορούν να είναι 100% σίγουροι, αφού δεν έγινε προσπάθεια να συλλέξουν δείγμα DNA της από το σημείο της επίθεσης.




Η Τζόουνς προτού ασπαστεί το ισλάμ ήταν τραγουδίστρια σε συγκρότημα πανκ και ήταν επί χρόνια στα πρωτοσέλιδα του βρετανικού Τύπου.

Πιστεύεται ότι έφυγε από το σπίτι της στο Τσάτχαμ, στην κομητεία Κεντ, το 2013 για να ταξιδέψει στη Συρία, όπου παντρεύτηκε τον Χουσάιν, τον οποίο γνώρισε μέσω Διαδικτύου.

Η Σάλι Τζόουνς ήταν άγαμη μητέρα δύο παιδιών και ζούσε με προνοιακά επιδόματα όταν συνάντησε τον 19χρονο τότε μέλλοντα σύζυγό της, τον τζιχαντιστή χάκερ Τζουνάιντ Χουσάιν, ο οποίος την έπεισε να ενταχθεί στις δυνάμεις του ISIS.

Ασπάστηκε το Ισλάμ και εντάχθηκε στο ISIS το 2013 μαζί με τον νεαρό εραστή της, παίρνοντας μαζί της στη Συρία και τον τότε 9χρονο γιο της JoJo.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.