Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο... ΧΑΜΟΣ!!! ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΕΙΟ- ΑΝΤΡΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΡΩΣΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΑΝ...!!! ΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ

Σκηνές απείρου κάλλους στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ! - Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε κανονίσει γεύμα με Ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές με έναν ξεκάθα...






Σκηνές απείρου κάλλους στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ! - Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε κανονίσει γεύμα με Ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές με έναν ξεκάθαρο σκοπό: Το πολιτικό... μασάζ ενώ το ζήτημα της φορολογίας έρχεται στο προσκήνιο - Την ώρα που έφτανε στην αίθουσα, ένας άνδρας του πέταξε ρωσικές σημαίες (!) και φώναζε "ο Τραμπ είναι προδοσία"! -



Τον κατηγόρησε πως συνωμότησε με πράκτορες της Ρωσίας για να κλέψει την προεδρία από την Χίλαρι Κλίντον! - Τον... μάζεψαν εν ριπή οφθαλομού οι άνδρες της προσωπικής ασφαλείας του αμερικανού προέδρου! - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το πρωτοφανές περιστατικό


Το πολιτικό… μασάζ είναι όρος… διεθνής! Κάτι που ξέρει καλά ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είναι αρκετά έξυπνος για να αντιλαμβάνεται ότι έχει εχθρούς και μέσα στο ίδιο του το κόμμα.
click4more



Για τον λόγο αυτό, προγραμμάτισε σήμερα γεύμα με Ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές. Νωρίτερα είχε ήδη προλάβει να έρθει σε σφορδή αντιπαράθεση με αρκετούς εξ αυτών. Ο λόγος; Το ζήτημα της φορολογικής μεταρρύθμισης. Πολλοί ήταν οι Ρεπουμπλικανοί που όχι απλά είχαν… δεύτερες σκέψεις για να στηρίξουν τον αμερικανό Πρόεδρο. Αλλά αντιθέτως, δήλωναν ευθαρσώς πως θα κάνουν το σχέδιό του… φύλλο και φτερό μέχρι να αποφασίσουν αν θα στηρίξουν!

Έτσι, λοιπόν, ο Τραμπ πήρε… δραστικά μέτρα. Το γεύμα των Ρεπουμπλικανών γερουσιαστών είναι προγραμματισμένο και γίνεται κάθε Τρίτη. Σήμερα, όμως, είναι μια… διαφορετική Τρίτη. Κι αυτό διότι ο Τραμπ αποφάσισε να δώσει το παρών! Είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο από την στιγμή που διαδέχθηκε τον Μπαράκ Ομπάμα.

Τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο από νωρίς για πιθανές… άβολες στιγμές στο γεύμα. Λογικό για τους γνωρίζοντες, αφού όπως προαναφέραμε ο Ντόναλντ Τραμπ έχει έρθει σε ανοιχτή κόντρα με αρκετούς «συντρόφους» του. Προεξέχοντος του γερουσιαστή της Αριζόνα, Τζον Μακέιν, αλλά και του Μπομπ Κόρκερ, από το Τενεσί. Τέλος, σε κόντρα βρίσκεται και με τον Μιτς ΜακΚόνελ του Κεντάκι, ο οποίος μάλιστα τυγχάνει να είναι και ο επικεφαλής εκπρόσωπος της πλειοψηφίας των Ρεπουμπλικανών γερουσιαστών.




Την στιγμή, λοιπόν, που ο Τραμπ έφτασε στο Καπιτώλιο, έγινε ο… χαμός!
«Ο Τραμπ είναι προδοσία» και… ρωσικές σημαίες!

Ο αμερικανός πρόεδρος έχει φτάσει στο Καπιτώλιο. Συνοδεύεται από έναν άνδρα ο οποίος του δείχνει πως πρέπει να στρίψουν αριστερά. Απέναντί τους, όπως είναι λογικό, δεκάδες δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και τεχνικοί.

Και ξαφνικά… φωνές! Ένας άνδρας που βρίσκεται μεταξύ των δημοσιογράφων, πετά ρωσικές σημαίες προς το σημείο που βρίσκεται ο Τραμπ! «Ο Τραμπ είναι προσοδία», φωνάζει τέσσερις φορές και συνεχίζει λέγοντας:

«Γιατί μιλάτε για περικοπές φόρων όταν θα έπρεπε να μιλάτε για προσοδία; Γιατί το Κογκρέσο μιλά για περικοπές φόρων όταν θα έπρεπε να μιλά για προσοδία; Αυτός ο πρόεδρος συνωμότησε με πράκτορες της ρωσικής κυβέρνησης για να κλέψει μια εκλογή! Θα έπρεπε να μιλάμε για προδοσία στο Κογκρέσο, όχι για περικοπές φόρων! Καλώ τους Αμερικανούς να αναλάβουν δράση!«.

Όλα αυτά ενώ οι άνδρες ασφαλείας του Λευκού Οίκου είχαν ξεκινήσει ήδη να τον… μαζεύουν και να του περνούν χειροπέδες!

Καρέ – καρέ η… επίθεση με ρωσικές σημαίες!



Δείτε τα βίντεο με τις πρωτόγνωρες εικόνες




newsit