Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΡΑ ΚΟΥΡΣΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ»... ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΔΩΡΑΣ ΖΕΜΠΕΡΗ - ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΒΙΝΤΕΟ «ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ Β' ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ» ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ Ο πατέρας της 32χρονη...






ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΒΙΝΤΕΟ «ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ Β' ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ» ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ

Ο πατέρας της 32χρονης υποπτεύεται τον άνδρα που επιβιβάστηκε στο ταξί του, κοντά στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, όπως τόνισε στο NewsIt.gr - "Την ώρα της δολοφονίας περνούσα τυχαία από το νεκροταφείο" δήλωσε νωρίτερα ο Κώστας Ζέμπερης στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" του Μένιου Φουρθιώτη στο Epsilon - Αναμένεται η κατάθεσή του στην Αστυνομία - Η Δώρα Ζέμπερη βρέθηκε δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές το απόγευμα της Τετάρτης (18.10.2017)



Τρία εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από το απόγευμα της Τετάρτης, όταν η Δώρα Ζέμπερη βρέθηκε δολοφονημένη με 14 μαχαιριές στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Πριν ακόμα καταθέσει στην Αστυνομία, ο πατέρας της, Κώστας Ζέμπερης, προχώρησε σε μία αποκάλυψη. Υποψιάζεται πως ο δράστης της δολοφονίας της κόρης του, είναι ο άνδρας που πήρε κούρσα με το ταξί του στην λεωφόρο Ηρακλείου.

Όπως λέει στο Newsit.gr ο Κώστας Ζέμπερης, γύρω στις 6.30 το απόγευμα της Τετάρτης περνούσε με το ταξί του έξω από το Β’ Νεκροταφείο και επιβίβασε έναν πελάτη στη συμβολή των οδών Τραλλέων και Ηρακλείου. Ο πελάτης μπήκε με βιασύνη στο ταξί, δείχνοντας του πως γνωρίζει για το τραγικό περιστατικό.




«Μου έκανε εντύπωση που μπήκε γρήγορα στο αμάξι και τον είδα σαν αλαφιασμένο. Και μου λέει ‘πάμε, πάμε’. Αυτό μου τον έφερε στο μυαλό πάλι. Και μου είπε ότι έχουν κλείσει τις γραμμές του τρένου. Με περίμενε αυτός απέναντι, με είχε πιάσει το κόκκινο, και περνάω απέναντι και τον παίρνω και φεύγω…», επισημαίνει στο Newsit.gr.

Όπως τονίζει ο κ. Ζέμπερης, τις υποψίες του κίνησε το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός, ηλικίας 30-35 ετών, φαινόταν αλαφιασμένος και φάνηκε να γνωρίζει για τις έρευνες της αστυνομίας στις γραμμές του τρένου. «Να βγει να πει ποιος είναι και που πήγαινε. Δεν μπορώ να θυμηθώ την ώρα γιατί ήμουν κουρασμένος. Μου είπε ‘έχουν κλείσει τις γραμμές’. Πώς το ήξερε», αναρωτιέται ο πατέρας της άτυχης εφοριακού, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει στην αστυνομία για το αποτρόπαιο έγκλημα το πρωί της Δευτέρας.



newsit