Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΒΙΝΤΕΟ «ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ Β' ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ» ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ

Τρία εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από το απόγευμα της Τετάρτης, όταν η Δώρα Ζέμπερη βρέθηκε δολοφονημένη με 14 μαχαιριές στο Β’ Νεκρ...





Τρία εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από το απόγευμα της Τετάρτης, όταν η Δώρα Ζέμπερη βρέθηκε δολοφονημένη με 14 μαχαιριές στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.





Πριν καν καταθέσει στην Αστυνομία, ο πατέρας της προχώρησε σε μία αποκάλυψη, μιλώντας στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη στο Epsilon. Όπως είπε χαρακτηριστικά, το απόγευμα της δολοφονίας, περνούσε τυχαία έξω από το νεκροταφείο και μάλιστα επιβιβάστηκε στο ταξί του ένας άνδρας περίπου 35 ετών.

Ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού, επρόκειτο να καταθέσει σήμερα στην Αστυνομία. Ωστόσο, ο ίδιος είπε ότι «μάλλον θα κατατέθω αύριο… είμαι χάλια ψυχολογικά».

Ακούστε όσα είπε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά»:






Η ΕΛ.ΑΣ. τον είχε καλέσει για κατάθεση από την πρώτη στιγμή, ωστόσο ο ίδιος δεν είχε προσέλθει λόγω των ετοιμασιών για την κηδεία της κόρης του.

Την ίδια στιγμή συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για τις συνθήκες και τον τρόπο του εγκλήματος.

Η αστυνομία προσπαθεί να αξιοποιήσει την παραμικρή λεπτομέρεια που έχει στην διάθεσή της ώστε να φτάσει στον δολοφόνο.

Η 32χρονη βρέθηκε γύρω στα 80 μέτρα από το σημείο της αρχικής επίθεσης. Κάτι που σημαίνει πως ο δράστης την «έσυρε» αφού την είχε μαχαιρώσει επανειλημμένα ή την καταδίωκε για να της καταφέρει και άλλα χτυπήματα.

thecaller