Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΜΠΟΛΣΟΪ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΓIΑ ΡΩΣΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΙΜΑ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ

Η πρώην πρίμα μπαλαρίνα των Μπολσόι, Αναστάζια Βολότσκοβα, μίλησε στο ρωσικό NTV όπου προέβη σε βαριές κατηγορίες για τα φημισμένα παγκ...






Η πρώην πρίμα μπαλαρίνα των Μπολσόι, Αναστάζια Βολότσκοβα, μίλησε στο ρωσικό NTV όπου προέβη σε βαριές κατηγορίες για τα φημισμένα παγκοσμίως μπαλέτα, αναφέροντας πως «είναι ένας τεράστιος οίκος ανοχής».

Η μπαλαρίνα έκανε λόγο για εξαναγκασμό σε σεξουαλικές υπηρεσίες και για διευθυντές που μοιράζουν πρωταγωνιστικούς ρόλους με αντάλλαγμα το σεξ.

Ήδη από το 2013, η Βολότσκοβα είχε πει ότι «τα κορίτσια πηγαίνουν εναλλάξ σε πάρτι με δείπνο και η συνέχεια στην κρεβατοκάμαρα». Τότε κατηγορήθηκε ότι θέλει να αμαυρώσει τη φήμη των Μπολσόι.


«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λένε για εμένα» δήλωσε η μπαλαρίνα στο Daily Beast, ενώ παραδέχτηκε ότι είχε πάει κατά καιρούς στα διάφορα "gala nights”, όπως λέγονται, που διοργανώνονται για μπαλαρίνες και πλούσιους Ρώσους. Πρόσθεσε ότι πολλές συνάδελφοί της της είπαν παλιότερα ότι φοβούνται πως αν δεν πλαγιάσουν με τους ολιγάρχες και τους σπόνσορες, θα χάσουν τη δουλειά τους.

Παράλληλα, το Daily Beast επικαλείται μια Ρωσίδα μπαλαρίνα, σολίστ των Μπολσόι, που έβρισε τόσο δυνατά κάποιον επιφανή – δήθεν – άντρα σε ένα πάρτι στο Λονδίνο, που την άκουσαν σε ολόκληρη την αίθουσα. Παρ’ όλ’ αυτά, δεν έχασε ποτέ τη δουλειά της.