Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.... ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΏΣΑΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ...!!!

Κούρδοι αντάρτες του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) σκότωσαν πολλούς Τούρκους στρατιώτες σε μάχη που δόθηκε στην Άγρη της ανατο...

Κούρδοι αντάρτες (PKK) περικύκλωσαν και σκότωσαν πολλούς Τούρκους στρατιώτες





Κούρδοι αντάρτες του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) σκότωσαν πολλούς Τούρκους στρατιώτες σε μάχη που δόθηκε στην Άγρη της ανατολικής Τουρκίας, μια κυρίως κουρδική επαρχία.




Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του PKK, η μάχη προκλήθηκε από επιχείριση του τουρκικού στρατού που είχε στόχο τους Κούρδους αντάρτες στην περιοχή Ντεμίρκαπι του Ντογουμπεγιαζίντ, της επαρχίας Άγρη, στις 27 Σεπτεμβρίου.

Οι Κούρδοι σκότωσαν πολλούς Τούρκους στρατιώτες εκείνη την ημέρα και μάλιστα το PKK ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του τα πτώματα των Τούρκων στρατιωτών που έπεσαν στη μάχη.

Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του PKK, οι Τούρκοι στρατιώτες εγκλωβίστηκαν και επί τρεις ημέρες δεν μπορούσαν να φύγουν από την περιοχή επειδή τους είχαν περικυκλώσει οι Κούρδοι.

Η μάχη στην Άγρη είναι μια από τις πολλές που έδωσε και έχασε ο τουρκικός στρατός τους τελευταίους μήνες ενάντια στους Κούρδους πατριώτες.

Οι τουρκικές απώλειες αποκρύπτονται από τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης αλλά είναι μεγάλες και βαριές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.