Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΥΡΚΟΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΙΣ ΦΕΡΡΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ.. ΕΧΘΕΣ ΕΦΑΓΕ ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ...!!! ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΙ...

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΡΙΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΑ... Επίθεση με πέτρες έγινε στο παράρτημα Φερών του Πολιτιστικού Και Μορφωτι...





ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΡΙΞΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΑ...

Επίθεση με πέτρες έγινε στο παράρτημα Φερών του Πολιτιστικού Και Μορφωτικού Συλλόγου Μουσουλμάνων Διδυμοτείχου.




Μόλις χτες άνοιξε το στο παράρτημα Φερών του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Μουσουλμάνων Διδυμοτείχου και σήμερα δέχτηκε επίθεση με πέτρες. Στην επίθεση που έγινε από άγνωστο άτομο ή άτομα την Παρασκευή το πρωί, έσπασαν τα τζάμια. Για το περιστατικό ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία η πρόεδρος του παραρτήματος ο Μεσούτ Ντράμαλι και αργότερα έδωσε και σχετική κατάθεση. Μετά από την επίθεση μιλώντας στην εφημερίδα Μπιρλίκ ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Μουσουλμάνων Διδυμοτείχου Σουλεϊμάν Ματζούρ, είπε τα εξής: ¨Ούτε η πρώτη φορά είναι ούτε η τελευταία. Παλιότερα επιθέσεις έγιναν και στα κεντρικά μας γραφεία στο Διδυμότειχο. Δεν μπορώ να κατανοήσω αυτές τις επιθέσεις.

Δεν υπάρχει άλλος σκοπός παρά η εκμάθηση του Κορανίου από τα παιδιά μας, όπως ακριβώς εντέλει η θρησκεία μας. Δε καταλαβαίνω γιατί και ποιόν μπορεί να ενοχλεί αυτό. Δεν στραφήκαμε κατά του κράτους δικαίου, δεν πράξαμε και δεν πρόκειται να πράξουμε κάτι ενάντια στους νόμους.Εμείς όπως όλοι όπως όλες οι κοινότητες θέλουμε να μεγαλώσουν τα παιδιά μας με θρησκευτική εκπαίδευση και καλούς τρόπους. Δεν έχουμε άλλο σκοπό πέραν τούτου. Αυτοί που θέλουν να παρεμποδίσουν τις θρησκευτικές μας εργασίες, δεν θα μπορέσουν να φτάσουν στον στόχο τους¨.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.