Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΤΡΕΙΣ ΔΟΚΙΜΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΥΦΛΗΣ ΒΙΑΣ

Τρεις Ευέλπιδες, ένας στρατιώτης και τρεις πολίτες δέχθηκαν τα χτυπήματα αγνώστων, το απόγευμα της Κυριακής, σε ένα από τα πλέον κεντ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ




Τρεις Ευέλπιδες, ένας στρατιώτης και τρεις πολίτες δέχθηκαν τα χτυπήματα αγνώστων, το απόγευμα της Κυριακής, σε ένα από τα πλέον κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας, το Μοναστηράκι.




Σε ανθρωποκυνηγητό έχει επιδοθεί η Ασφάλεια προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες της επίθεσης, που σαν αποτέλεσμα είχε να τραυματιστούν συνολικά, επτά άνθρωποι.

Το επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, 22 Οκτωβρίου στο Μοναστηράκι, στο περιθώριο έντασης που σημειώθηκε στο Σύνταγμα όπου διοργανώθηκαν -μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα- δύο συγκεντρώσεις, μια υπέρ της αναγνώρισης ταυτότητας φύλου και μια εναντίον.

Οι τρεις δόκιμοι αξιωματικοί, πρωτοετείς της Σχολής Ευελπίδων, δέχθηκαν επίθεση ενώ περπατούσαν στην οδό Πανδρόσου, κοντά στο σταθμό Μοναστηράκι από ομάδα περίπου 30 νεαρών που τους αποκαλούσε ακροδεξιούς φασίστες. Οι δόκιμοι προσπάθησαν να διαφύγουν μπαίνοντας σε καφετέρια που βρισκόταν κοντά αλλά πριν βρουν εκεί καταφύγιο οι άγνωστοι είχαν προλάβει να τους χτυπήσουν.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που τους παρέλαβε και οι δόκιμοι διακομίσθηκαν στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται προληπτικά με θλαστικά τραύματα και εκδορές, χωρίς να εμπνέει κάποια ανησυχία η κατάσταση της υγείας τους.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης τραυματίστηκαν επίσης ένας στρατιώτης και τρεις διερχόμενοι από το σημείο, ηλικίας 26, 35 και 47 ετών.


newsbomb.gr