Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΙΩΜΕΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΚΑΡΑΤΕΚΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΔΙΑΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Χρειάστηκε να φτάσουν αστυνομικοί, οι οποίοι την ακινητοποίησαν με χειροπέδες Το «ευχαριστώ» μιας μεθυσμένης νεαρής τουρίστριας...




Χρειάστηκε να φτάσουν αστυνομικοί, οι οποίοι την ακινητοποίησαν με χειροπέδες




Το «ευχαριστώ» μιας μεθυσμένης νεαρής τουρίστριας από τη Νορβηγία στη διασώστρια που έτρεξε να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στην πόλη της Ρόδου, ήταν ένα γερό χτύπημα… καράτε που άφησε αναίσθητη την άτυχη κοπέλα!


Ήταν γύρω στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν η νεαρή τουρίστρια ζαλίστηκε από το αλκοόλ που είχε καταναλώσει και σωριάστηκε λιπόθυμη στον δρόμο. Περαστικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και αμέσως έφτασε ένα ασθενοφόρο με δυο διασώστες, έναν άνδρα και μια γυναίκα η οποία πλησίασε τη Νορβηγίδα για να της παράσχει μια πρώτη φροντίδα.

Όμως, εκείνη σηκώθηκε ξαφνικά, χτύπησε με δύναμη την άτυχη εργαζόμενη και δεν άφηνε κανέναν να την πλησιάσει κάνοντας… επίδειξη της πολεμικής τεχνικής της! Χρειάστηκε να φτάσουν αστυνομικοί, οι οποίοι την ακινητοποίησαν με χειροπέδες, την έβαλαν στο περιπολικό και, αντί για το νοσοκομείο, πέρασε την υπόλοιπη νύχτα στο τμήμα ώσπου να συνέλθει από το μεθύσι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.