Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥΦΑ... ΣΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕ... ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΛΑΣΠΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΖΗΤΗΣΕ 250.000 ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ

ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ....!!! Εξωφρενικό! Ο Ντομινίκ Στρος Καν απαίτησε 250.000 ευρώ για να μιλήσει σε ελληνική τηλεοπτική εκπομπή! Αυτή ήταν ...





ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ....!!!


Εξωφρενικό! Ο Ντομινίκ Στρος Καν απαίτησε 250.000 ευρώ για να μιλήσει σε ελληνική τηλεοπτική εκπομπή! Αυτή ήταν η προϋπόθεση που έθεσε ο 68χρονος πρώην διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, για να εμφανισθεί στο «RealtaLK» της Κατερίνας Λάσπα!
Το ασύλληπτο χρηματικό ποσό που θέλησε να πάρει ο πάλαι ποτέ ισχυρός άντρας του ΔΝΤ ως αμοιβή για ένα ωριαίο γύρισμα -και μάλιστα στο Παρίσι- ήταν εντελώς απαγορευτικό για την ελληνική παραγωγή, που τελικά παραιτήθηκε από την προσπάθεια!




Οι αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν πως το team της Κατερίνας Λάσπα, «τρέχοντας» τον δεύτερο κύκλο εκπομπών του «RealtaLK», που θα προβληθεί και φέτος στο Nova Life, επέλεξαν να φιλοξενήσουν στο πρώτο επεισόδιο τον 68χρονο Γάλλο δικηγόρο, ο οποίος το 2011 κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε εργαζόμενη του ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης όπου διέμενε εκείνη την περίοδο και είδε την καριέρα του να... τινάζεται στον αέρα. Ωστόσο, αφορμή για την πρόσκλησή του από την εκπομπή στάθηκε ο τέταρτος γάμος του με τη 49χρονη Myriam L’Aouffir, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου στο Μαρακές και απασχόλησε τα ΜΜΕ διεθνώς.

Τηλεοπτικό συνεργείο




Μάλιστα, η επικοινωνία με το γραφείο του πρώην άτακτου Γάλλου πολιτικού βρισκόταν σε πολύ καλό δρόμο κι όλα έδειχναν πως το ταξίδι της παρουσιάστριας στην πόλη του φωτός, συνοδεία τηλεοπτικού συνεργείου, ήταν σχεδόν σίγουρο. Εξάλλου, αυτή ήταν ακόμη μια προϋπόθεση για τη συνέντευξη, ότι, δηλαδή, ο Στρος Καν δεν θα μετακινούνταν σε άλλη χώρα. Στο τέλος ήρθε και η ενημέρωση για την... αμοιβή των 250.000 ευρώ, που αποτέλεσε το... κερασάκι στη τούρτα!

Η Κατερίνα Λάσπα, ύστερα από 14 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, έκανε πέρυσι το comeback της, παρουσιάζοντας έναν κύκλο οκτώ επιτυχημένων εκπομπών στο καλωδιακό κανάλι Nova Life, όπου φιλοξενούσε σημαντικές γυναίκες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως την Αννα Μαρία, σύζυγο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, την Αμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας Πατρίτσια Φιλντ, αλλά και την αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη στην τελευταία συνέντευξή της. Φέτος θα συνεχίσει με νέο κύκλο επεισοδίων, παρουσιάζοντας αυτή τη φορά αντρικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ
espresso