Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΟΣ: ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΠΛΑΝΟΥΣΕ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ

Είναι πρώτο φλάουτο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών - Υπήρξε μέλος της Ορχήστρας Λυρικής Σκηνής, της Ορχήστρας των Χρωμάτων και είναι ...






Είναι πρώτο φλάουτο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών - Υπήρξε μέλος της Ορχήστρας Λυρικής Σκηνής, της Ορχήστρας των Χρωμάτων και είναι μέλος του συγκροτήματος μουσικής δωματίου «Νικόλαος Μάντζαρος» και του ντουέτου «Δίφωνον»





Ο Παναγιώτης Δράκος σπούδασε φλάουτο στο Ωδείο Αθηνών. Από το 1982 έως το 1992 ήταν Πρώτο φλάουτο στην Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Πρώτο φλάουτο επίσης έως το 1992 και στην Ορχήστρα των Χρωμάτων από το 1989 που ιδρύθηκε.

Από το 1992 είναι Πρώτο φλάουτο στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Είναι μέλος του συγκροτήματος μουσικής δωματίου «Νικόλαος Μάντζαρος» και του ντουέτου «Δίφωνον».

Έχει συμπράξει ως σολίστ με την Κ.Ο.Α., την Κ.Ο.Θ., την Συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ, την Καμεράτα ορχήστρα των φίλων της Μουσικής, καθώς και με άλλες ελληνικές και ευρωπαϊκές ορχήστρες και συγκροτήματα.





Ωστόσο σήμερα ο Παναγιώτης Δράκος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο όχι εξαιτίας της μουσικής του καριέρας αλλά γιατί εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του, έβρισκε την ευκαιρία να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στις ανήλικες μαθήτριές του. Το γεγονός μάλιστα ότι ο ίδιος είναι πατέρας δύο παιδιών δεν λειτούργησε ανασταλτικά, τραυματίζοντας για πάντα τις ευαίσθητες ψυχές των ανηλίκων κοριτσιών.

Οι σπουδές του στη μουσική και η μετέπειτα καριέρα του φαίνεται πως δεν εξευγένισαν την προσωπικότητά του, αφού τον βαρύνουν αδικήματα με ιδιαίτερη ποινική και κοινωνική απαξία καθώς στρέφονται κατά ανηλίκων παιδιών.


Ο 60χρονος άντρας συνελήφθη από τους άντρες της ΕΛΑΣ το βράδυ της 31ης Αυγούστου.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται, όταν μία από τις μαθήτριές του ηλικίας 9 ετών, το τελευταίο εξάμηνο διαμαρτυρόταν στους γονείς της, αρνούμενη να πάει στο ωδείο. Μετά από πιέσεις των γονέων, η μικρή αποκάλυψε ότι ο καθηγητής ασελγούσε σε βάρος της.

Οι αστυνομικές αρχές ταυτοποίησαν δύο ακόμη περιπτώσεις ασέλγειας σε άλλα δύο ανήλικα κορίτσια, 9 και 11 ετών. Σημειώνεται ότι ο 60χρονος διατηρούσε τις πράξεις του σε φωτογραφικό αρχείο, μέρος του οποίου είχε πορνογραφικό περιεχόμενο.

Ο 60χρονος που αφιέρωσε τη ζωή του στη μουσική τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις αρρωστημενες πράξεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.