Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ... ΛΟΓΙΑ... ΧΛΙΑΡΗ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Η «ΘΕΡΜΗ» ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...

Στο Ηράκλειο Κρήτης βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο, Γιάννη Δραγασάκη και 14 ακόμα υπουργούς. Τα μέλη τ...

kriti537093_f9aac48ef2-88b429e9995f59be





Στο Ηράκλειο Κρήτης βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο, Γιάννη Δραγασάκη και 14 ακόμα υπουργούς.

Τα μέλη του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου υποδέχθηκαν τον Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη με δύο κινητοποιήσεις στην πλατεία Κορνάρου.




Σύμφωνα με το cretapost.gr, στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν συνολικά 55 εργατικά σωματεία και συνδικαλιστικοί φορείς, φοιτητές και αγρότες που κατέφθασαν από διάφορα σημεία της Κρήτης.

Πάντως, ο πρωθυπουργός δήλωσε ενθουσιασμένος μετά την επίσκεψή του στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) του Ηρακλείου της Κρήτης.

«Είμαι υπερήφανος που η Ελλάδα έχει ένα τόσο υψηλό επίπεδο επιστημόνων και πρέπει να δώσουμε χώρο και ανάσα για να αναπτυχθεί», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντησή του στο ΙΤΕ με νέους ερευνητές που είχαν φύγει από την Ελλάδα και επέστρεψαν.

Ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με το cretalive.gr, λίγο πριν από την αποψινή του ομιλία, βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει σε μία ψαροταβέρνα της πόλης. Ο Πρωθυπουργός ήταν με μία παρέα Κρητικών, αλλά και με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Μάλιστα, ο κ. Πολάκης δεν έχασε την ευκαιρία να πει και τις… μαντινάδες του! Ο Αλέξης Τσίπρας έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος, ενώ ρώτησε τα τοπικά στελέχη αν θέλουν να προσθέσει κάτι στην ομιλία του, όσον αφορά στα προβλήματα του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.