Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΗΜΕΡΑ... ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ! ... ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΤΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΟΙ ΡΩΣΟΔΟΥΛΟΙ

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βαλντιμίρ Πούτιν φτάνει σήμερα στην Τουρκία για μονοήμερη επίσκεψη εργασίας . Θα έχει δείπνο εργασίας με τον Τούρκο...

FILE - In this file photo taken on Monday, Nov.  16, 2015, Russian President Vladimir Putin, left, and Turkish President Recep Tayyip Erdogan pose for the media before their talks during the G-20 Summit in Antalya, Turkey.  Putin ordered the deployment of long-range air defense missiles to a Russian military base in Syria and Russia?s military said it would destroy any target that may threaten its warplanes following the downing of a Russian military jet by Turkey. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko, file)





Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βαλντιμίρ Πούτιν φτάνει σήμερα στην Τουρκία για μονοήμερη επίσκεψη εργασίας .

Θα έχει δείπνο εργασίας με τον Τούρκο ομολογό του Ταγίπ Ερντογάν, διμερή συνάντηση και συνέντευξη Τύπου στη συνέχεια. Στο τραπέζι θα είναι το Συριακό και οι τελευταίες εξελίξεις μετά το δημοψήφισμα στο Βόρειο Ιράκ.





Ο τουρκικός Τύπος αναφέρει ότι και η Ρωσία είχε ταχθεί εναντίον του δημοψηφίσματος στο Βόρειο Ιράκ και αναμένεται ότι θα συζητήσουν διπλωματικά βήματα που οι δύο χώρες μπορούν να κάνουν από κοινού εναντίον των Κούρδων του Ιράκ.

Αναμένεται επίσης να συζητήσουν τις λεπτομέρειες για την αποστολή στρατιωτικής δύναμης στις εμπόλεμες περιοχές της Συρίας.

Ψηλά στην ατζέντα θα είναι και η αγορά S-400 από τη Ρωσία καθώς και το Turkish Stream (Τουρκικό Ρεύμα) και τα πυρηνικά προγράμματα. Η τελευταία επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Άγκυρα ήταν πριν τρία χρόνια, τον Νοέμβριο του 2014, πριν από την κρίση μεταξύ των δύο χωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.