Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ: ΕΜΘ ΚΑΙ ΕΠΟΠ «ΞΗΛΩΘΗΚΑΝ» ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Με την αποπομπή ενός ΕΜΘ και ενός ΕΠΟΠ κλείνει ο κύκλος της ιστορίας που άνοιξε πριν δέκα μήνες στην Ορεστιάδα. Η ιστορία είχε συντ...





Με την αποπομπή ενός ΕΜΘ και ενός ΕΠΟΠ κλείνει ο κύκλος της ιστορίας που άνοιξε πριν δέκα μήνες στην Ορεστιάδα.

Η ιστορία είχε συνταράξει την κοινωνία του Έβρου.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας πριν δέκα περίπου μήνες, δυο στρατιωτικοί, ένας ΕΜΘ και ένας ΕΠΟΠ συνελήφθηκαν στις 14 Νοεμβρίου 2016 στην Ορεστιάδα όταν στα σπίτια τους εντοπίστηκαν ναρκωτικά.




Οι στρατιωτικοί είναι ηλικίας 34 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων άμεσα σχηματίσθηκε δικογραφία για διάθεση, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Αναλυτικότερα, όπως μετέδιδε η ιστοσελίδα www.thrakinea.gr στο σπίτι του 35χρονου, βρέθηκαν οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 176,5 γραμμαρίων, ενώ στο σπίτι του 34χρονου εντοπίσθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 0,7 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υπεβλήθη στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας.

Ο κύκλος της ιστορίας φαίνεται να έκλεισε τυπικά σήμερα, τουλάχιστον για τον Στρατό, με την ανακοίνωση της αποπομπής των δυο στρατιωτικών.

Πηγή: www.armyvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.