Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ;;;ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ;;; ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΕ ΖΑΚΥΝΘΟ ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΝΑ...

Σαν… κύριος εξακολουθούσε να κυκλοφορεί στη Ζάκυνθο ένας 29χρονος Αλβανός που αναζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές με κατηγορίες κακου...

Έπιασαν επικίνδυνους Αλβανούς κακοποιούς




Σαν… κύριος εξακολουθούσε να κυκλοφορεί στη Ζάκυνθο ένας 29χρονος Αλβανός που αναζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία και απλή σωματική βλάβη, για τις οποίες είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.




Ο νεαρός αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε. κατά την διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου ο οποίος τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή για όσα κατηγορείται.

*** Καταφύγιο σε ελληνικό έδαφος αναζητούσε ένας 46χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου οι αρχές της Νορβηγίας είχαν εκδώσει Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για διακίνηση σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών που είχε διαπράξει στη χώρα τους τον περασμένο Μάρτιο.

Όμως, οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσε το διωκτικό έγγραφο, τον συνέλαβαν και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας που δρομολογεί τις διαδικασίες για την έκδοσή του στη χώρα που τον αναζητά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.