Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ; ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ «ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ» ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ...! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Θεόδωρος Κουντούρης εξήγησε στην Τατιάνα Στεφανίδου ότι ενημερώθηκε άμεσα από τον καπετάνιο του πλοίου για την βύθισή του. Παρόλο ...

tatianaliveh_645_450





Ο Θεόδωρος Κουντούρης εξήγησε στην Τατιάνα Στεφανίδου ότι ενημερώθηκε άμεσα από τον καπετάνιο του πλοίου για την βύθισή του. Παρόλο που ακόμα δεν έχουν επίσημο πόρισμα για το πώς προκλήθηκε η βλάβη, ο ίδιος τόνισε πως φρόντισε άμεσα για να εξασφαλίσει την προστασία του περιβάλλοντος.




Το φορτίο του πλοίου ήταν μαζούτ. “Λυπάμαι πολύ για αυτό που έγινε, έκανα τα πάντα για να περιοριστεί η ζημιά”, υποστηρίζει ο ίδιος.

“Αυτό που ξέρω είναι ότι το πλοίο δεν έχει κανένα ρήγμα από κάτω”, ανέφερε στην Tatiana Live o πλοιοκτήτης αναφορικά με την αιτία που προκάλεσε την βύθιση του πλοίου. “Περιμένουμε την πραγματογνωμοσύνη να μας πουν για ποιο λόγο”, συμπλήρωσε.

“Έχω καταστραφεί παντελώς. Έχει γίνει μια ζημιά ανεπανόρθωτη. Και το πρόβλημα μου είναι πιο μεγάλο που με καταταράσσεται ένα ολόκληρο λεκανοπέδιο”, απαντά στην ερώτηση γιατί δεν έχει καταφέρει ακόμα να μιλήσει από κοντά με κάποιον από τους 4 ανθρώπους που ήταν στο πλοίο την ώρα που βυθίστηκε.

“Πονάω πολύ για αυτό που έγινε. Είμαι σε άσχημη κατάσταση”, λέει βουρκώνοντας.


crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.