Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ: Ο ΓΑΛΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΟΚΙΕ ΕΒΑΦΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΓΚΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Ήθελε να φαίνεται πιο ώριμος και γοητευτικός… Τα μαλλιά ενός άνδρα ή μιας γυναίκας, λένε πολλά για την προσωπικότητα του. Ω...







Ήθελε να φαίνεται πιο ώριμος και γοητευτικός…





Τα μαλλιά ενός άνδρα ή μιας γυναίκας, λένε πολλά για την προσωπικότητα του. Ωστόσο πολλές φορές η φύση δεν είναι και τόσο συνεργάσιμη, με αποτέλεσμα η κόμη να μην ταιριάζει με την επιθυμητή εικόνα.

Όπως όμως μεταδίδει η Μαρία Δεναξά από το Παρίσι, για να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο ο Λωράν Βοκιέ, γάλλος βουλευτής και επίδοξος μνηστήρας για την προεδρία του δεξιού κόμματος, ξεκίνησε να βάφει τα μαλλιά του… γκρι, για να δείχνει πιο ώριμος, σοφός και γοητευτικός, ώστε τα μέλη του Ρεπουπλικανικού κόμματος να του χαρίσουν την ψήφο τους και το πολυπόθητο αξίωμα!





Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Monde, o βουλευτής της περιοχής Auvergne-Rhone-Alpes, που μέντορας του ήταν ο Νικολά Σαρκοζί και πολλές φορές έχει κατηγορηθεί για ακροδεξιά ρητορική, για να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους υποψήφιους της γενιάς του και να τελειοποιήσει την προσωπική του αφήγηση, κατέφυγε στο κομμωτήριο ζητώντας να του γκριζάρουν τα μαλλιά.

«Πριν να έχει ένα φυσικό γκρίζο μαλλί, έβαψε τα μαλλιά του ψαρά για να φαίνεται πιο έμπειρος, από άλλους νεαρούς σαρκοζικούς λύκους», γράφει η εφημερίδα η οποία αποκαλύπτει επίσης ότι κάνει μαθήματα ορθοφωνίας για να αποκτήσει την προφορά της περιοχής στην οποία εκλέγεται, αλλά δεν έχει καταγωγή από εκεί.

Στο παρελθόν ο Βογκιέ φορούσε ένα κόκκινο σακάκι για να ξεχωρίζει από τους άλλους βουλευτές του κόμματος του!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.