Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΦΤΥΑΡΙ... ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟΙ... ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ - ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΑ!

Έμπειροι και νέοι νεκροθάφτες έδειξαν με περηφάνια τις ικανότητές τους Ένας παράξενος και κάπως μακάβριος διαγωνισμός διεξήχθη σήμε...





Έμπειροι και νέοι νεκροθάφτες έδειξαν με περηφάνια τις ικανότητές τους

Ένας παράξενος και κάπως μακάβριος διαγωνισμός διεξήχθη σήμερα στην πόλη Γκιούλα της Ουγγαρίας, όπου επαγγελματίες νεκροθάφτες φόρεσαν τα ρούχα της δουλειάς και διεκδίκησαν τον τίτλο του... πιο γρήγορου φτυαριού.




Η πρωτότυπη διοργάνωση λαμβάνει χώρα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σε μια προσπάθεια του κλάδου να κάνει πιο προσιτό και πιο ελκυστικό το συγκεκριμένο - παρεξηγημένο - επάγγελμα και να προσελκύσει νέα μέλη.

Όπως και πέρυσι, οι συμμετέχοντες εκλήθησαν να σκάψουν από έναν λάκο με μήκος 2,1 μ., πλάτος 80 εκατοστά και 1,5 μ. βάθος όσο πιο γρήγορα μπορούσαν.

Έμπειροι και νέοι νεκροθάφτες έδειξαν με περηφάνια τις ικανότητές τους, σε μια εποχή μάλιστα που το επάγγελμά τους απειλείται άμεσα από τα εκατοντάδες αποτεφρωτήρια που ξεφυτρώνουν στη χώρα.

Δείτε φωτογραφίες από τη διοργάνωση












Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.