Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΑΓΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ... ΤΕΡΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ -ΒΙΝΤΕΟ-...

Κατά την διάρκεια της ομιλίας της σε προεκλογική συγκέντρωση του CDU στη Χαϊδελβέργη, κάποιοι πέταξαν προς το μέρος της δύο ντομάτες....





Κατά την διάρκεια της ομιλίας της σε προεκλογική συγκέντρωση του CDU στη Χαϊδελβέργη, κάποιοι πέταξαν προς το μέρος της δύο ντομάτες.




Το κατακόκκινο σακάκι της Μέρκελ δέχθηκε μερικές πιτσιλιές. Η Γερμανίδα Καγκελάριος, τέρας ψυχραιμίας, κοίταξε χαμογελαστή την ντομάτα που έπεσε κοντά στα πόδια της και αμέσως μετά έσπευσε να… συνδράμει μια δημοσιογράφο που την πήραν τα σκάγια. Η Καγκελάριος της προσέφερε ευγενικά ένα χαρτομάντιλο για να σκουπίσει την λευκή της μπλούζα.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η πρώτη ντομάτα πέρασε ξυστά από τη Μέρκελ και προσγειώθηκε κοντά στα πόδια της. Η δεύτερη ντομάτα έχασε εντελώς το στόχο της. Επισήμως ανακοινώθηκε από την αστυνομία ότι δύο ντομάτες «εκτοξεύτηκαν» από διαφορετικά σημεία -και οι δύο όμως είχαν στόχο τη Μέρκελ.

Η γερμανική εφημερίδα «Bild» διερωτάται «ποιος σκέφτηκε να πετάξει ντομάτες στη Μέρκελ, η οποία, όλως τυχαίως φορούσε χθες ένα σακάκι στο χρώμα του λαχανικού; Πιθανότατα κάποιος που δεν ασπάζεται τις ιδέες της αλλά εμπνεύστηκε από το σακάκι της, ήθελε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του στην πολιτική που ακολουθεί η Γερμανίδα καγκελάριος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.