Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΕΣΛΑΝ: Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ (ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη Αυτή την εβδομάδα σηματοδοτείται η 13η επέτειος της μουσουλμανικής εκστρατείας σφαγής και βιασμ...






Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Αυτή την εβδομάδα σηματοδοτείται η 13η επέτειος της μουσουλμανικής εκστρατείας σφαγής και βιασμού των παιδιών και των εκπαιδευτικών σε ένα σχολείο του Μπεσλάν (Beslan) στη Ρωσία.

Επέτειος του Βεσλαν στη Ρωσία:




Για όσους δεν θυμούνται, φανατικοί μουσουλμάνοι ισλαμιστές επέδρασαν τότε σε ένα σχολείο στην περιοχή της ορθόδοξης χριστιανικής Οσσετίας από στην γειτονική ισλαμική Τσετσενία.

Την 1η Σεπτεμβρίου του 2004, κράτησαν επί 3 ημέρες εκατοντάδες ομήρους παιδιά χωρίς τροφή και νερό για να επακολουθήσει επέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας που κατέληξε σε μεγάλη σφαγή. Οι ισλαμιστές αυτοί δείχνοντας το πραγματικό τους πρόσωπο είχαν προβεί σε κακοποιήσεις ακόμα και σε βιασμούς μικρών παιδιών.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών έφτασε σους 380 όμηρους.

Το επεισόδιο αυτό που καταγράφτηκε στην ιστορία ήταν ο προάγγελος τον γεγονότων που επακολουθήσαν μετά από λίγα χρόνια με τις θηριωδίες και τα φρικτά εγκλήματα των τζιχατιστών.

Η πολιορκία έληξε στις 3 Σεπτεμβρίου με μια σειρά εκρήξεων και ένα χαλάζι πυροβολισμού μεταξύ των τρομοκρατών και των ρωσικών δυνάμεων ασφαλείας που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο 380 όμηρων, περισσότεροι από τους μισούς παιδιά.

Φωτογραφίες των συνεπειών της πολιορκίας του σχολείου Beslan (ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Γραφικές Εικόνες)

















Πώς πραγματοποιήθηκε: Σφαγή σχολείου στο Beslan από Τσετσένους μουσουλμάνους τρομοκράτες-βίντεο











nikosxeiladakis

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.