Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΩΝΤΑΣ ΚΑΡΥΜΠΑΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΧΤΕΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ

Ο πατρινός καθηγητής Μαθηματικών, έπεσε και σκοτώθηκε στην περιοχή του Κιάτου, κάνοντας αναρρίχηση, το αγαπημένο του άθλημα. Ένα α...





Ο πατρινός καθηγητής Μαθηματικών, έπεσε και σκοτώθηκε στην περιοχή του Κιάτου, κάνοντας αναρρίχηση, το αγαπημένο του άθλημα.

Ένα ακόμη άτομο, ένας φίλος του ηλικίας 44 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου μεταφέρθηκε σε βαριά κατάσταση διασωληνωμένος από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Ο άτυχος καθηγητής έπεσε και σκοτώθηκε από βράχο ύψους 70 μέτρων.





Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, και οι δύο αναρριχητές έπεσαν από ύψος 70 μέτρων με αποτέλεσμα ο πατρινός εκπαιδευτικός να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ το δεύτερο άτομο ηλικίας 44 ετών .

Ο Επαμεινώνδας (Νώντας) Καρύμπαλης, ήταν γνωστός Μαθηματικός της Πάτρας και για περισσότερα από 20 χρόνια εργαζόταν στο φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «ΠΡΙΣΜΑ».

Η οικογένεια του φροντιστηρίου « ΠΡΙΣΜΑ» πενθεί σήμερα για την απρόσμενη απώλεια του φίλου, συνεργάτη και συναδέλφου Νώντα Καρύμπαλη:

"Ο Νώντας υπήρξε για όλους εμάς, συναδέλφους και μαθητές, ξεχωριστός για το ήθος του, την αξιοπρέπειά του, την ευγένειά του, την αγάπη του για τη διδασκαλία. Ανθρωπος δυναμικός και χαρισματικός δάσκαλος ενέπνεε και γοήτευε τους μαθητές του αλλά και εμάς, τους συναδέλφους του.

Η εικόνα σου, η ομιλία σου, το χαμόγελό σου και η αισιοδοξία σου θα είναι πάντα στη σκέψη μας και θα σε κρατούν για πάντα ζωντανό στο μυαλό και στις καρδιές μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.