Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΚΟΝΤΥΝΕ» ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ... ΠΟΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...;;;

Καρριέρα στην Αμερική ετοιμάζεται να κάνει ελληνίδα ηθοποιός που μετακόμισε πριν ενάμισι χρόνο στη χώρα μαζί με τον σύντροφό τη...

triantafilidou








Καρριέρα στην Αμερική ετοιμάζεται να κάνει ελληνίδα ηθοποιός που μετακόμισε πριν ενάμισι χρόνο στη χώρα μαζί με τον σύντροφό της.

Επειδή όμως το όνομά της είναι λίγο μεγάλο για τα Αμερικάνικα πρότυπα, αποφάσισε να το… κοντύνει.




Ετσι, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου θα κάνει το ντεμπούτο της στην αμερικανική τηλεόραση σε μία κωμική και πολλά υποσχόμενη σειρά με το όνομα Swedish Dicks, ως Joanna Fyllidou.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ηθοποιού μπορεί κανείς να δει και το Acting Reel, το βίντεο δηλαδή με δείγμα δουλειάς της, πέραν της κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», από την οποία τη γνωρίσαμε ευρύτερα στην Ελλάδα.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είχεμετακομίσει στην Αμερική με τον σύντροφό της Πάνο Βλάχο.

Η πανέμορφη Ιωάννα μίλησε για τη νέα σειρά που θα εμφανιστεί στο greekreporter:

«Το Swedish Dicks είναι μία σειρά εμπνευσμένη από τηλεοπτική σειρά της Σουηδίας και έχει μεγάλο κοινό στις Βόρειες ευρωπαϊκές χώρες. Πρόκειται για concept από τους Viking Brothers. Πρωταγωνιστούν οι Peter Stormare και Johan Glans (ένας σπουδαίος κωμικός ηθοποιός στη Σουηδία) και πρόκειται για δύο Σουηδούς ντετέκτιβ στο Λος Άντζελες, που προσπαθούν να λύσουν μυστήρια και καταλήγουν σε σπαρταριστές στιγμές».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.