Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! ΦΡΙΚΑΛΕΟ! ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ!

Το κοριτσάκι πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ η γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία ότι ξυλοκόπησε τη μικρούλα μέχρι θανάτου Μι...





Το κοριτσάκι πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ η γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία ότι ξυλοκόπησε τη μικρούλα μέχρι θανάτου

Μια μητέρα από το Τέξας που κατηγορείται ότι τραυμάτισε θανάσιμα το τεσσάρων χρονών κοριτσάκι της φέρεται να δήλωσε σε αστυνομικούς ότι δεν κάλεσε ασθενοφόρο για την κόρη της επειδή το κινητό της «δεν είχε πολλές μονάδες».




Η Jessica Briones μπήκε στις 5 Σεπτεμβρίου σε αστυνομικό τμήμα του Σαν Αντόνιο κρατώντας την αιμόφυρτη μικρούλα αγκαλιά. Το κοριτσάκι, που ήταν βαριά τραυματισμένο, είχε χάσει τις αισθήσεις του και το ερώτημα των αστυνομικών ήταν εύλογο: «Γιατί έχασες τόσο χρόνο και δεν πήρες αμέσως το 911 (τον αμερικανικό αριθμό έκτακτης ανάγκης) για να στείλουν ασθενοφόρο;»

Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα, η γυναίκα απάντησε αρχικά ότι δεν έβρισκε το κινητό της και έπειτα ότι «της έμεναν λίγες μονάδες».

Η μικρή Olivia μεταφέρθηκε αμέσως με περιπολικό στο University Hospital, όπου δυστυχώς οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τη σώσουν. Η τετράχρονη άφησε την τελευταία της πνοή την επόμενη μέρα.

Όπως δήλωσε στον τοπικό Τύπο εκπρόσωπος του νοσοκομείου, τα τραύματα του κοριτσιού «έδειχναν» χτύπημα με αμβλύ αντικείμενο στο κεφάλι. Το κορμί της τετράχρονης ήταν καλυμμένο με αμυχές και είχε σπασμένα κόκκαλα. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, με καθυστέρηση αρκετών ωρών, η εγκεφαλική αιμορραγια δεν μπορούσε πλέον να περιοριστεί.

Κατά την ανάκριση που ακολούθησε τη σύλληψή της, η 34χρονη φέρεται να είπε στις αρχές ότι δεν ήξερε ότι η κόρη της ήταν τόσο σοβαρά, ενώ προσπάθησε να δικαιολογήσει τα τραύματα του κοριτσιού λέγοντας ότι τον τελευταίο καιρό «έπεφτε συχνά από το κρεβάτι». Όσο για το σπασμένο χέρι της, είπε ότι είχε «πιαστεί κατά λάθος σε μια πόρτα».



Πηγή:protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.