Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

(ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ 47 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ...) ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ SPIEGEL: ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 70ΕΚ ΖΗΤΑ Η FRAPORT ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΑ 14 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ! - ΒΙΝΤΕΟ

Αποζημίωση ετοιμάζεται να ζητήσει η Fraport από το ελληνικό Δημόσιο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Spiegel. Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής το...





Αποζημίωση ετοιμάζεται να ζητήσει η Fraport από το ελληνικό Δημόσιο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Spiegel.
Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1, Παντελής Βαλασόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τον Νίκο Χατζηνικολάου, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Fraport ετοιμάζεται να ζητήσει 70 εκατ. ευρώ από το ελληνικό κράτος λόγω των μεγάλων ελλείψεων που υπάρχουν στα 14 Περιφερειακά Αεροδρόμια.



Το Spiegel, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, υποστηρίζει πως τον Ιούνιο έγιναν έλεγχοι στα αεροδρόμια από ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα και διαπιστώθηκε σε πολλά εξ αυτών ότι δεν υπήρχαν λάμπες, ότι πολλές πόρτες ήταν κατεστραμμένες, υπήρχαν ελλείψεις σε πυροσβεστήρες κ.α. Μάλιστα, λόγω της κακοσυντήρησης, τίθεται από το γερμανικό περιοδικό και το ζήτημα της ασφάλειας των επιβατών.
Όπως αναφέρει επίσης, το δημοσίευμα, η Fraport θα ζητήσει αποζημίωση καθώς θεωρεί πως παραβιάζονται οι όροι του αρχικού συμβολαίου που έχει με το ελληνικό Δημόσιο.

Δείτε εδώ το βίντεο από τον ΑΝΤ1


Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.