Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ; ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ

«Πονοκέφαλος» παραμένει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων για την ΕΡΤ. Και αυτό γιατί παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των στελεχών της ΕΡ...

STUDIO-1024x683-1-890x395_c





«Πονοκέφαλος» παραμένει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων για την ΕΡΤ.

Και αυτό γιατί παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των στελεχών της ΕΡΤ δε φαίνεται να μπορεί να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο από το διαθέσιμο προσωπικό. Η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση παρουσιαστή από την ιδιωτική αγορά αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση.




Και όσο παρουσιαστής δε βρίσκεται το κεντρικό δελτίο καταγράφει το ένα αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης μετά το άλλο. Το χθεσινό δελτίο σημείωσε 4,4 % χωρίς αντίπαλο, τη στιγμή που το δελτίο του Ε άγγιξε το 9, 4%!

Πάντως πρέπει να πιστώσουμε στη διοίκηση της ΕΡΤ ότι γίνεται μια φιλότιμη προσπάθεια με ανανεωμένο πρόγραμμα να περάσει στην αντεπίθεση. Θα πρέπει να αναγνωριστεί η δυναμική της παρουσία σε όλα τα μεγάλα γεγονότα της εσωτερικής και της διεθνούς επικαιρότητας με αποκορύφωμα την υποδειγματική κάλυψη της πρόσφατης επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν.

Το στοίχημα τώρα είναι να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με το νέο ενημερωτικό πρόγραμμα που ανακοίνωσε η διοίκηση.

deltia


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.