Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ...!!! ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ (;) ΠΟΥ ΤΡΥΠΩΣΕ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ... ΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ

Δύο ολόκληρες εβδομάδες, από το πρωτοφανές για το νησί μας περιστατικό, όπου ένας άγνωστος (;) τύπος εισέβαλε ανενόχλητος, εντός ...







Δύο ολόκληρες εβδομάδες, από το πρωτοφανές για το νησί μας περιστατικό, όπου ένας άγνωστος (;) τύπος εισέβαλε ανενόχλητος, εντός του ορφανοτροφείου της Ρόδου και σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κοριτσιών που φιλοξενούνταν μέσα σε αυτό ξεβρακώθηκε μπροστά τους, καμία σύλληψη και κανένας εντοπισμός του συγκεκριμένου ατόμου δεν έγινε.




Το βέβαιο είναι ότι η αστυνομία έχει στα χέρια της πεντακάθαρο οπτικό υλικό που αποτυπώθηκε από τις κάμερες ασφαλείας, αλλά ο δράστης εξακολουθεί να τριγυρίζει ανάμεσά μας, χωρίς να έχει συλληφθεί για να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.

Η διοίκηση έκανε από την πρώτη στιγμή το χρέος της μόλις ενημερώθηκε. Κατήγγειλε το περιστατικό πρώτα στην αστυνομία και τη δικαιοσύνη και μετά στην κοινή γνώμη μέσω των ΜΜΕ.

Η διεύθυνση, επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, προκαταβάλλοντας ενδεχόμενη έρευνα που θα ακολουθούσε, παραδεχόμενη ότι δεν υπήρχε φύλαξη σε παιδιά που διαμένουν μόνα τους, το επίμαχο χρονικό διάστημα! Τόσο απλά..!

Από τότε μέχρι σήμερα τι να συμβαίνει άραγε και δεν έχουμε ακόμα σύλληψη του δράστη;

Τόσο... άγνωστο ήταν το άτομο που εισέβαλε εκεί; Δεν ήταν σοβαρό το αδίκημα; Γιατί δεν δίνονται οι φωτογραφίες του στη δημοσιότητα από την αρμόδια εισαγγελική αρχή;

Τα περιστατικά αυτά για το νησί μας είναι πρωτόγνωρα και σίγουρα άκρως επικίνδυνα για να αντιμετωπίζονται με τέτοια «χαλαρότητα».

Η κοινή γνώμη της Ρόδου περιμένει να δει συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Και θα περιμένει για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται!

Μιχ.Μ.

rodiaki

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.