Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...!!! ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ 80% Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ 5,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ...!!! ΣΕ 72 ΩΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...!!!

Το δημοψήφισμα στο Ιρακινό Κοπυρδιστάν τελείωσε και η καταμέτρηση των ψήφων  για την ανεξαρτησία του ξεκίνησε, έπειτα από τη λήξη τη...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ





Το δημοψήφισμα στο Ιρακινό Κοπυρδιστάν τελείωσε και η καταμέτρηση των ψήφων  για την ανεξαρτησία του ξεκίνησε, έπειτα από τη λήξη της διαδικασίας στις 19:00 τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδας), ανακοίνωσε η εποπτική επιτροπή.




Το 78% των 5,2 εκατομμυρίων εκλογέων με δικαίωμα ψήφου συμμετείχε στη διαδικασία μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Rudaw TV, επικαλούμενο την επιτροπή.

Τα τελικά αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν εντός 72 ωρών.

Οι ψηφοφόροι καλούνταν να απαντήσουν «ναι» ή «όχι» στο μοναδικό ερώτημα που αναγραφόταν στο ψηφοδέλτιο στα κουρδικά, τα τούρκικα, τα αραβικά και τα ασσυριακά: «Επιθυμείτε η περιφέρεια του Κουρδιστάν και οι κουρδικές περιοχές εκτός αυτής να γίνουν ένα ανεξάρτητο κράτος;»

Το αποτέλεσμα αναμένεται συντριπτικό και ως προς τα νούμερα αλλά και ως προς το μέλλον της τουρκίας, της οποίας ο διαμελισμός μόλις ξεκίνησε...!!! Ξυδάκι στους μογγόλους και τους νέους τους συμμάχους στην περιοχή που τα φερέφωνα τους εδώ προσπάθησαν να περάσουν την προπαγάνδα τους σε μερίδα του Πατριωτικού και Εθνικιστικού χώρου...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΙΤ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.