Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΝΕΚΡΗ 33ΧΡΟΝΗ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ - ΑΓΝΩΣΤΗ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ

Οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο η 33χρονη να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, αλλά δεν αποκλείουν και την πιθανότητα δυστυχήματος ...





Οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο η 33χρονη να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, αλλά δεν αποκλείουν και την πιθανότητα δυστυχήματος

Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αστυνομικές και οι λιμενικές αρχές της Μυκόνου για τον μυστηριώδη θάνατο μιας νεαρής γυναίκας, το άψυχο σώμα της οποίας ανακάλυψε ένας περαστικός το μεσημέρι της Δευτέρας στα βράχια της περιοχής «Βίδα».




Στο σημείο έφτασαν άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, του Λιμενικού και διασώστες του ΕΚΑΒ. Η σορός της άτυχης γυναίκας, που ήταν αλλοδαπή ηλικίας 33 χρόνων, ανασύρθηκε από τα βράχια και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τόσο οι αστυνομικοί όσο και οι αξιωματικοί Λιμεναρχείου Μυκόνου που διενεργεί την προανάκριση, ερευνούν το ενδεχόμενο η αλλοδαπή να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας χωρίς να έχουν αποκλείσει την πιθανότητα δυστυχήματος. Το πόρισμα της νεκροτομής που διατάχθηκε, αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα αίτια θανάτου της 33χρονης. Στο μεταξύ, αναζητούνται οι οικείοι της για να δώσουν καταθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.