Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 2.174 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΕΣ!..

Θέμα κοινωνικών ανισοτήτων και αδικίας θέτει διαζευγμένη μητέρα τριών παιδιών από την Λεμεσό, μέσω ανάρτησής της στο facebook. Η κ...





Θέμα κοινωνικών ανισοτήτων και αδικίας θέτει διαζευγμένη μητέρα τριών παιδιών από την Λεμεσό, μέσω ανάρτησής της στο facebook.





Η κα Μ.Μ. αναφέρει ότι είναι χωρισμένη μητέρα με τρία παιδιά που λάμβανε μέχρι πρότινος κοινωνική παροχή 800 ευρώ. Της απέκοψαν, όπως υποστηρίζει, ποσό 300 ευρώ γιατί η μεγάλη της κόρη έκλεισε τα 18 και κατά συνέπεια δεν θεωρείται ως εξαρτώμενο. «Το ότι ετοιμάζεται να πάει φοιτήτρια το αγνοούμε και το ότι για αρκετό καιρό εγώ η μάνα ήμουν άνεργη, το αγνοούμε κι αυτό;»διερωτάται η μάνα.

Και στη συνέχεια αποκαλύπτει με έγγραφο την περίπτωση μουσουλμάνου πολιτικού πρόσφυγα που για έναν μήνα εντός του 2016, έλαβε 2.174 ευρώ. Η Μ.Μ. διευκρινίζει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον άνθρωπο, αλλά θέτει θέμα ανισοτήτων.




Γράφει συγκεκριμένα: «Γιατί εγώ η ηλίθια, γιατί περί ηλιθιότητας πρόκειται, πρέπει να δουλεύω για να ζήσω την οικογένεια μου και να κάνω δύο και τρείς δουλειές στην ανάγκη; Γιατί εγώ να μην θέλω να γίνομαι βάρος του κράτους και των υπόλοιπων συμπολιτών μου, που μπορεί να έχουν περισσότερη ανάγκη;».

Το έγγραφο που αποκαλύπτει στο facebook:


Η ανάρτηση της κας Μ.Μ.:



http://www.tothemaonline.com/2017/09/21/lemesos-mousoulmanos-politikos-prosfygas-pire-2-174-evro-se-enan-mina-kypria-gyneka-monogonios-tria-pedia-lamvani-500-engrafo/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.