Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

SOS! ΧΑΘΗΚΕ Ο 43ΧΡΟΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ - Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ!

Το σήμα της Αστυνομίας είναι ξεκάθαρο. Αν και όποιος δει αυτόν τον άνθρωπο τον 43χρονο Σπύρο Χριστογιάννη να ειδοποιήσει το πλησιέσ...







Το σήμα της Αστυνομίας είναι ξεκάθαρο. Αν και όποιος δει αυτόν τον άνθρωπο τον 43χρονο Σπύρο Χριστογιάννη να ειδοποιήσει το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα ή αυτό της περιοχής του. Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή. Ο Σπύρος χάθηκε μέσα απο τα χέρια νοσηλευτών απο ιδιωτική κλινική στο Μαρούσι και οι οικείοι του ψάχνουν να τον εντοπίσουν.






Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο αφού πάσχει από επιληψία. Οι συγγενείς του έχουν δηλώσει την εξαφάνιση του και έχει βγει η σχετική ανακοίνωση από την «Γραμμή Ζωής». Σε περίπτωση που μπορεί να βοηθήσει κάποιος μπορεί να επικοινωνήσει με τη Γραμμή Ζωής, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Έχει μάτια καστανά, κανονικό βάρος και ύψος 1,60μ. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη βερμούδα, γκρι μπλούζα και παντόφλες. «Έχασα τον αδερφό μου από κλινική. Είναι επιληπτικός και τον έχουμε χάσει εδώ και τέσσερις ημέρες » ανέφερε στο Nassos Blog η αδελφή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.