Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ INDYMEDIA... ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΔΩ ΚΟΡΟΪΔΑ! ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ... ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ....

Το υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας απαγόρευσε και έκλεισε τον ακροαριστερό – αντιεξουσιαστικό ιστότοπο Indymedia, καθώς κρίθηκε ...

Οι γερμανικές Αρχές έκλεισαν το Indymedia για ρητορική μίσους – Κατασχέθηκαν οι server






Το υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας απαγόρευσε και έκλεισε τον ακροαριστερό – αντιεξουσιαστικό ιστότοπο Indymedia, καθώς κρίθηκε ότι η λειτουργία του παραβιάζει τον γερμανικό ποινικό κώδικα.




Το σάιτ «έπεσε» από το Διαδίκτυο λίγα λεπτά μετά τη συνέντευξη Τύπου του Γερμανού υπουργού Εσωτερικών Τόμας Ντε Μεζιέρ για το ζήτημα.

Η απόφαση ελήφθη καθώς ο ιστότοπος, ο οποίος διατηρεί παραρτήματα σε πολλές χώρες του πλανήτη, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα, «προωθούσε το μίσος κατά διαφορετικών απόψεων και αξιωματούχων της χώρας», σύμφωνα με τον υπουργό.

Οι γερμανικές Αρχές αντιμετωπίζουν το Indymedia περισσότερο ως «οργανισμό» παρά ως ειδησεογραφικό ιστότοπο, είπε ο κ. Ντε Μεζιέρ.

Οι Αρχές προχώρησαν σε έφοδο στον χώρο όπου στεγάζονται οι σέρβερ του ιστότοπου, στη περιοχή της Βάδης – Βυρτεμβέργης, όπως τόνισε ο τοπικός υπουργός Εσωτερικών Τόμας Στρομπλ, ο οποίος, όπως και ο κ. Ντε Μεζιέρ, ανήκει στην κεντροδεξιά Χριστιανική Δημοκρατική Ένωση (CDU) Γερμανίας της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ.

Μολονότι οι Αρχές σκοπεύουν να κατάσχουν υπολογιστές και άλλο υλικό, δεν πρόκειται προς το παρόν να προβούν σε συλλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.