Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΩΝ HAT ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΣΥΡΙΑ!

Μια ακόμη «σειρά» Κούρδων κομάντος ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στη βορειοδυτική Συρία, στο καντόνι της Εφρίν στα βόρεια της επαρχ...

Αυτοί είναι οι Κούρδοι κομάντος HAT στη βορειοδυτική Συρία που «περιμένουν» τους Τούρκους





Μια ακόμη «σειρά» Κούρδων κομάντος ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στη βορειοδυτική Συρία, στο καντόνι της Εφρίν στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού, μια περιοχή που αναμένεται να δεχθεί επίθεση από τον τουρκικό στρατό.




Οι κουρδικές ειδικές δυνάμεις που ονομάζονται HAT (Hêzên Asaşiya Taybet) αποφοίτησαν από τη «Στρατιωτική Ακαδημία Μάρτυρα Ζαγρός» στον καντόνι της Εφρίν.

Οι επαναστατικές Αρχές του αυτόνομου κουρδικού καντονιού διοργάνωσαν μια δημόσια τελετή για την ορκωμοσία των ανδρών, οι οποίοι παρέλασαν και παρουσιάστηκαν φορώντας μαύρες στολές.

Στις ομιλίες των τοπικών Κούρδων ηγετών τονίστηκε ότι πρέπει να εκπαιδευτούν και να αποφοιτήσουν κι άλλες σειρές καταδρομών ώστε να ισχυροποιηθούν οι κουρδικές δυνάμεις στη βόρεια Συρία για την ασφάλεια όχι μόνο του καντονιού αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Οι Κούρδοι της Εφρίν ανάρτησαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες των κομάντος HAT.



tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.