Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΜΠΛΟΚΑ Η ΤΡΟΧΑΙΑ...

«Αν δεν φοράτε κράνος προσοχή, έχει μπλόκο της Τροχαίας πιο κάτω» - «Γράφουν στον κόμβο Σούδας». Αυτά είναι μερικά από τα post που ...





«Αν δεν φοράτε κράνος προσοχή, έχει μπλόκο της Τροχαίας πιο κάτω» - «Γράφουν στον κόμβο Σούδας».

Αυτά είναι μερικά από τα post που κάνουν κάτοικοι των Χανίων στην ειδική σελίδα που έχουν δημιουργήσει στο Facebook, όπου ενημερώνουν για τα μπλόκα που έχει στήσει η Τροχαία.




Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η σελίδα κοινοποιεί στα μέλη της την ακριβή τοποθεσία που στήνει «μπλόκα» η Αστυνομία, σύμφωνα με διερχόμενους οδηγούς που ενημερώνουν μέσω μηνύματος την ίδια σελίδα και αυτό ανακοινώνεται στους υπόλοιπους.

Από αλκοτέστ και ελέγχους διερχόμενων παραβατών, μέχρι πού «γράφουν» για τροχονομικές παραβάσεις και πού βρίσκονται μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ απλά για περιπολία.

Μάλιστα τα σχόλια δεν περιορίζονται απλά στην ενημέρωση… βγάζουν και φωτογραφίες για να… απαθανατίσουν τη στιγμή και να γίνει το πάθημα του ενός, μάθημα στους άλλους…

Φυσικά και το δαιμόνιο μυαλό των δημιουργών της σελίδας δεν έμεινε μόνο στους ελέγχους της Αστυνομίας. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του zarpanews.gr, το «ραπόρτο» δίνεται και για τους ελέγχους που κάνει το ΣΔΟΕ στις τουριστικές περιοχές.


Κι όλα αυτά σε ένα νησί, όπου σχεδόν καθημερινά θρηνεί ανθρώπους που χάνουν τη ζωή τους σε τροχαία.


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.