Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΒΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΝΤΕΣΣΥΣ ΚΟΥΒΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΨΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

Στιγμές τρόμου έζησε το βράδυ της Τρίτης Ελληνίδα παρουσιάστρια, καθώς, όπως αποκάλυψε ο πατέρας της, κακοποιοί, οπλισμένοι με μαχαίρι...







Στιγμές τρόμου έζησε το βράδυ της Τρίτης Ελληνίδα παρουσιάστρια, καθώς, όπως αποκάλυψε ο πατέρας της, κακοποιοί, οπλισμένοι με μαχαίρια, εισέβαλαν στο σπίτι της, τη στιγμή που η ίδια και τα παιδιά της κοιμούνταν.




«Χθες τη νύχτα, λαθροπίθικοι έσπασαν τον αφαλό της πόρτας του σπιτιού μου στην Γλυφάδα και μέσα κοιμόντουσαν τα εγγόνια και η κόρη μου… Η κόρη μου αντιλήφθηκε ότι κάτι συμβαίνει και με ένα μαχαίρι έμεινε κοντά στα παιδιά της. Ευτυχής συγκυρία επέστρεψε ο άντρας της, και από διαίσθηση -εκπαιδευμένου στις ειδικές δυνάμεις – κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά, δημιούργησε θόρυβο και ανέβηκε από την πίσω πόρτα», έγραψε, στον λογαριασμό του στο Facebook, ο πατέρας της Ντέσσυς Κουβελογιάννη, Ανδρέας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δράστες το έβαλαν στα πόδια, αφήνοντας στην αυλή τα μαχαίρια και τα κλοπιμαία, ενώ ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο.


Ο πατέρας της παρουσιάστριας δεν έκρυψε την οργή του για το συμβάν, ξεσπώντας στην ανάρτησή του, τόσο κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, όσο και κατά του υπουργού Προστασίας Του Πολίτη, Νίκου Τόσκα. «Πάρτε χαμπάρι πολιτικά καθάρματα πως όσο ανασφάλεια μας έχετε χαρίσει, υπάρχουν άνθρωποι που θα σας την επιστρέψουν», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ υποστήριξε πως μόνη λύση είναι η αυτοάμυνα.

Σε νεότερη ανάρτησή του, ο Αντρέας Κουβελογιάννης ενημέρωσε για την σύλληψη ενός 38χρονου Γεωργιανού, αρχηγού σπείρας που είχε ρημάξει τα σπίτια στη Γλυφάδα και εξέφρασε την οργή του καθώς ο κακοποιός είχε συλληφθεί στο παρελθόν και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.