Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΠΝΙΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ» (ΞΑΝΑ) ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ CHARLIE HEBDO

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το πρωτοσέλιδο της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo, που αυτή την εβδομάδα προκαλεί την κοινή...






Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το πρωτοσέλιδο της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo, που αυτή την εβδομάδα προκαλεί την κοινή γνώμη με αφορμή της πλημμύρες στην αμερικανική πολιτεία του Τέξας.




«Ο Θεός υπάρχει! Έπνιξε όλους τους νεοναζί του Τέξας» γράφει το πρωτοσέλιδο, που συνοδεύεται από ένα σκίτσο στο οποίο αρκετές ναζιστικές σημαίες, σβάστικες και άνθρωποι που χαιρετούν ναζιστικά έχουν μισοκαλυφθεί από νερό.

Oι κάτοικοι του Τέξας, μιας πολιτείας που στηρίζει παραδοσιακά τους Ρεπουμπλικανούς και εξέλεξε πανηγυρικά τον Ντόναλντ Τραμπ, επλήγησαν από την καταιγίδα Χάρβεϊ.


Δεν είναι η πρώτη φορά που το Charlie Hebdo προκαλεί με τα πρωτοσέλιδά του. Αντίθετα, έχει... μακρά ιστορία και τα σκίτσα του έχουν πολλάκις προκαλέσει οργή. Μάλιστα, μόλις πριν από μια εβδομάδα -και αφότου είχε πραγματοποιηθεί το τρομοκρατικό χτύπημα στη Βαρκελώνη- χαρακτήρισε το Ισλάμ τη θρησκεία «του θανάτου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.