Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΒΡΕΙ: ΜΠΟΝΤΙΜΠΙΛΝΤΕΡ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΓΙΟΧΑΝ ΤΖΙΜΙ... ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ... ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΓΟΝΔΟΛΑ!

Ο Τζίμι πάντα ήθελε να επισκεφτεί τη Βενετία, με τον Πάτρικ να κανονίζει το ταξίδι και την πρόταση γάμου – Ο body builder, μάλιστα,...







Ο Τζίμι πάντα ήθελε να επισκεφτεί τη Βενετία, με τον Πάτρικ να κανονίζει το ταξίδι και την πρόταση γάμου – Ο body builder, μάλιστα, κανόνισε να βρίσκεται στη γόνδολα και μία φωτογράφος για να τραβήξει φωτογραφίες της ιδιαίτερης αυτής στιγμής
Μια ρομαντική πρόταση γάμου χρειάζεται πέρα από πολλή αγάπη, μια υπέροχη τοποθεσία και μερικά τρυφερά λόγια.




Μία τέτοια, λοιπόν, έγινε στη Βενετία μέσα σε μια γόνδολα. Ο body builder Πάτρικ Χούμπερ εξέπληξε τον αγαπημένο του πρώην Ολυμπιονίκη καταδύσεων με τα χρώματα της Σουηδίας Γιόχαν Τζίμι με ένα δαχτυλίδι.

Ο Τζίμι πάντα ήθελε να επισκεφτεί τη Βενετία, με τον Πάτρικ να κανονίζει το ταξίδι και την πρόταση γάμου. Ο body builder, μάλιστα, κανόνισε να βρίσκεται στη γόνδολα και μία φωτογράφος για να τραβήξει φωτογραφίες της ιδιαίτερης αυτής στιγμής.

«Δεν είχα ιδέα και ούτε την παραμικρή ένδειξη πως θα ήταν ένα ταξίδι δέσμευσης», δήλωσε ο Τζίμι για τη συγκλονιστική στιγμή.Το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί στις γερμανικές Αλπεις στις 28 Μαΐου, στην επέτειο των δύο χρόνων σχέσης τους.





kefaloniapress

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.