Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ»: Η ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ «ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ... ΤΡΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!

Η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας επιβεβαίωσε ότι ο αριθμός των στρατιωτών θα αυξηθεί κατά 30%, κάτι που φυσικά... ψαρώνει όσους δεν ξέ...






Η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας επιβεβαίωσε ότι ο αριθμός των στρατιωτών θα αυξηθεί κατά 30%, κάτι που φυσικά... ψαρώνει όσους δεν ξέρουν ποια είναι η δύναμή της στο Αφγανιστάν






Η Νέα Ζηλανδία θα παρέμβει για να βοηθήσει στην επίλυση μιας «επιδεινούμενης» κατάστασης ασφαλείας στο Αφγανιστάν με τη δέσμευση αποστολής, καθίστε καλύτερα, τριών επιπλέον στρατιωτικών μελών προς την αποστολή υποστήριξης του ΝΑΤΟ στη χώρα!

Λίγες μέρες μετά το αίτημα του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τράμπ για συμμάχους του ΝΑΤΟ να ενισχύσουν τις στρατιωτικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν, η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας επιβεβαίωσε ότι ο αριθμός των στρατιωτών θα αυξηθεί κατά 30%, κάτι που φυσικά... ψαρώνει όσους δεν ξέρουν ποια είναι η δύναμή της εκεί. Δέκα άνδρες...





Αυτό σημαίνει ότι η συμμετοχή της Νέας Ζηλανδίας στην Αμυντική Δύναμη θα αυξηθεί από 10 άτομα σε 13 άτομα και το ακόμα καλύτερο είναι πως όλοι τους είναι μη μαχητές!

"Μια επιδείνωση της κατάστασης ασφάλειας έχει ωθήσει τη διεθνή κοινότητα να επικεντρώσει τις προσπάθειές της. Οι χώρες σε όλο τον κόσμο αποφασίζουν να αυξήσουν τις συνεισφορές τους για να αποτρέψουν το Αφγανιστάν να γίνει ασφαλές καταφύγιο τρομοκρατών", ανέφερε σε δήλωσή του ο υπουργός Άμυνας της Νέας Ζηλανδίας Mark Mitchell.

Το έγγραφο του υπουργείου Άμυνας



"Η Νέα Ζηλανδία θα συνεχίσει να στέκεται μαζί με τους εταίρους μας στη στήριξη της σταθερότητας στο Αφγανιστάν και στην αντιμετώπιση της απειλής της διεθνούς τρομοκρατίας", πρόσθεσε.

Οι δυνάμεις της Νέας Ζηλανδίας αναπτύσσονται ως μέντορες σε δόκιμους στην Εθνική Ακαδημία Αξιωματικών Στρατού της Καμπούλ, η οποία έχει τη βάση της στο Sandhurst, ένα εκπαιδευτικό κέντρο του Βρετανικού Στρατού.

Τα τρία πρόσθετα στελέχη θα αναλάβουν σε διοικητικούς ρόλους στα κεντρικά γραφεία του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν.

http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.