Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΤΕ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ; ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΒΓΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΤΟΙΜΟΓΕΝΝΗ ΠΟΥ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ

Το έμβρυο πέθανε - Ο μαιευτήρας και ο αναισθησιολόγος τέθηκαν σε διαθεσιμότητα Σάλο έχει προκαλέσει στην Ινδία η δημοσιοποίηση ενός ...




Το έμβρυο πέθανε - Ο μαιευτήρας και ο αναισθησιολόγος τέθηκαν σε διαθεσιμότητα

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ινδία η δημοσιοποίηση ενός βίντεο που δείχνει δύο γιατρούς να στήνουν καβγά πάνω από έγκυο γυναίκα που ψυχορραγεί, την ώρα που κάθε δευτερόλεπτο ήταν κρίσιμο για την επιβίωση της ίδιας και του βρέφους της.




Όπως έχει γίνει γνωστό, και οι δυο γιατροί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μετά το περιστατικό, που δυστυχώς κατέληξε με τον θάνατο του βρέφους. Η μητέρα του, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο για καισαρική, επιβίωσε τελικά από την επέμβαση αλλά, σύμφωνα με τους συγγενείς της, κατηγορεί το νοσοκομείο για τον θάνατο του μωρού της που θα μπορούσε να είχε σωθεί αν του είχαν δώσει την πλήρη προσοχή ο μαιευτήρας και ο αναισθησιολόγος.




Σύμφωνα με την Daily Mail, το εξοργιστικό περιστατικό έλαβε χώρα στο νοσοκομείο Umaid στο Τζοντπούρ. Για όλη τη διάρκεια του κλιπ, που κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου, ο Δρ. Ashok Nainiwal, μαιευτήρας και ο Δρ. Murari Lal Tak, αναισθησιολόγος, εκτοξεύουν προσβολές ο ένας ενάντια στον άλλον, χωρίς να δίνουν καθόλου σημασία στη γυναίκα. Την ίδια ώρα έξι περίπου νοσοκόμοι παρακολουθούν αμήχανοι τη σκηνή.

«Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ακόμα ότι ο θάνατος του βρέφους οφειλόταν στον χρόνο που χάθηκε από τον καβγά. Όπως και να έχει αυτού του είδους η συμπεριφορά είναι αντιεπαγγελματική, ανήθικη και απαράδεκτη», δήλωσε ο διευθυντής του νοσοκομείου στον Τύπο, προσθέτοντας ότι θα ληφθούν τα απαιτούμενα μέτρα ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.



ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.