Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΥΡΓΟΣ: 30ΧΡΟΝΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΘΛΙΒΗ ΑΠΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ

Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν που εναπαφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα της ασφάλειας των εργαζομένων. Σκηνές βγαλμένες από αρχαία τρα...




Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν που εναπαφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα της ασφάλειας των εργαζομένων. Σκηνές βγαλμένες από αρχαία τραγωδία εκτυλίσσονται στο νοσοκομείο του Πύργου. Εκεί συγκεντρώθηκαν δεκάδες συγγενείς της 30χρονης Ανδριάνας Σταμόπουλου που έχασε τη ζωή της το πρωί της Τετάρτης όταν παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο του Δήμου.




Η νεαρή εργαζόμενη στην καθαριότητα σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, επιχείρησε να κατέβει από το απορριμματοφόρο για να πιάσει μία σακούλα σκουπιδιών.

Εκείνη τη στιγμή ο οδηγός στο απορριμματοφόρου έκανε όπισθεν με αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα να βρεθεί κάτω από την πίσω δεξιά ρόδα του μεγάλου οχήματος.

Σοκαρισμένος ο δεύτερος εργαζομένος στην καθαριότητα που βρισκόταν ακριβώς δίπλα της πίσω από το όχημα, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Αφότου έφτασε ασθενοφόρο που παρέλαβε την 30χρόνη, ο ίδιος μη αντέχοντας τα όσα είχε ζήσει έφυγε σε κατάσταση σοκ προς την παραλία προσπαθώντας να συνέλθει.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Πύργου Διονύσης Μπέλτσος το πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Χρήστος Γαρύφαλλος.

Ο οδηγός του απορριμματοφόρου έχει συλληφθεί για το εργατικό δυστύχημα.

Με αφορμή το τραγικό συμβάν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης επισημαίνει την ανάγκη να ενισχυθούν, με τη συμβολή και της Πολιτείας, οι όροι ασφάλειας των εργαζομένων στον τομέα καθαριότητας, αλλά και σε όλες τις δημοτικές υπηρεσίες, προκειμένου να προληφθούν ανάλογα δυστυχήματα στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.