Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ

Ο ανώτατος ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-Ουν, ενημερώθηκε για το στρατηγηκό σχέδιο εκτόξευσης πυραύλων ενάντια στο νησί Γκο...


Αντίστροφη μέτρηση: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ενημερώθηκε για το σχέδιο επίθεσης κατά των ΗΠΑ (Pics+Vids)





Ο ανώτατος ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-Ουν, ενημερώθηκε για το στρατηγηκό σχέδιο εκτόξευσης πυραύλων ενάντια στο νησί Γκουάμ, τη μη ενσωματωμένη περιοχή των ΗΠΑ στον Ειρηνικό, σε μία ακόμη κίνηση που υποδηλώνει την κρισιμότητα των στιγμών που ζει ο πλανήτης μπροστά σε μια ενδεχόμενη πολεμική σύρραξη ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Βόρεια Κορέα.




Ο Κιμ «εξέτασε το σχέδιο επί μακρόν» και «το συζήτησε» με υψηλόβαθμους στρατιωτικούς αξιωματούχους κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης που έκανε τη Δευτέρα (14/8) στο κέντρο διοίκησης της Στρατηγικής Δύναμης που είναι υπεύθυνη για τους πυραύλους.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας διέταξε το στρατό να είναι έτοιμος για μια «επίθεση - μπαράζ φωτιάς» αν αυτός και το κυβερνών κόμμα αποφασίσουν να αποδείξουν με πολεμικό τρόπο τη «στρατιωτική υπεροχή» της χώρας του. Κάλεσε κατόπιν τις ΗΠΑ να κάνουν μια πρώτη χειρονομία για να πέσουν οι τόνοι μεταξύ των δύο χωρών, όπως μετέδωσε το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο της Βόρειας Κορέας KCNA.

(Βίντεο της βορειοκορεατικής κρατικής τηλεόρασης σχετικά με την επίσκεψη Κιμ Γιονγκ Ουν στο κέντρο διοίκησης της Στρατηγικής Δύναμης)

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.