Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ Ο ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Ο 42χρονος Επίκουρος Καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου Γ. Παπαδάκης ανασύρθηκε νεκρός από την περιοχή Χοτάσια της Μάνης, όπου ψάρ...








Ο 42χρονος Επίκουρος Καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου Γ. Παπαδάκης ανασύρθηκε νεκρός από την περιοχή Χοτάσια της Μάνης, όπου ψάρευε με ψαροντούφεκο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ




Με έκπληξη και μεγάλη οδύνη η ακαδημαϊκή κοινότητα του Ιονίου Πανεπιστημίου πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο και πρόωρο χαμό του αγαπητού συνάδελφου, συνεργάτη, δασκάλου και φίλου, μόνιμου επίκουρου καθηγητή του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας, Γιάννη Παπαδάκη.

Ο Γιάννης Παπαδάκης, ένας νέος επιστήμονας με ειδίκευση στην Θεωρία και πρακτική της θεματικής ανάλυσης και οργάνωσης της πληροφορίας, υπήρξε δραστήριος ερευνητής και αγαπητός δάσκαλος στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς του φοιτητές, και η απώλειά του δημιουργεί εξαιρετικά δυσαναπλήρωτο κενό.

Η Πρυτανική Αρχή του Ιονίου Πανεπιστημίου εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του, και στους φίλους και συνεργάτες του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί στο Κοιμητήριο Αμαρουσίου την Παρασκευή 01.09.2017 και ώρα 11.30 π.μ.. Η οικογένεια του Γιἀννη Παπαδάκη επιθυμεί, αντί στεφάνου, την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS, των οποίων εκπρόσωποι θα παρευρίσκονται την ώρα της τελετής. Ο τραπεζικός λογαριασμός είναι 104 480 22763 (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) για τις καταθέσεις «εις μνήμην Ιωάννη Παπαδάκη».





Το Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ανακοίνωση του ΤΑΒΜ για την ξαφνική απώλεια του Επίκουρου Καθηγητή Γιάννη Παπαδάκη

Ο καλός μας φίλος και συνάδελφος, Eπίκουρος Καθηγητής Γιάννης Παπαδάκης έφυγε απρόσμενα χθες για το τελευταίο του ταξίδι στη θάλασσα που τόσο αγαπούσε...

Ο Γιάννης σπούδασε Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και εκπόνησε διδακτορική διατριβή στο πεδίο των Ψηφιακών Βιβλιοθηκών. Δίδασκε σειρά μαθημάτων από το 2003 στο Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, μεταξύ των οποίων Μεταδεδομένα, Θεματική Ανάλυση και Ταξινόμηση. Η έρευνά του εστίαζε σε σύγχρονα ζητήματα οργάνωσης πληροφορίας και γνώσης.

Ήταν ακούραστος στο μάθημα και αγαπητός από όλους τους φοιτητές, δραστήριος ερευνητής, χαμογελαστός και ζεστός άνθρωπος, με μια ευγένεια που μαρτυρούσε την καλοσύνη και την ψυχική του καλλιέργεια.

Οι συνάδελφοί του, συγκλονισμένοι από τον αιφνίδιο χαμό του, του ευχόμαστε καλό Παράδεισο και στη σύζυγο και στην οικογένειά του θερμά συλλυπητήρια.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί στο Κοιμητήριο Αμαρουσίου την Παρασκευή 1/9/2017 και ώρα 11:30.



alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.