Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ «ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ» ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Μετά το αποτυχόν πραξικόπημα αλλά κυρίως μετά τις απόπειρες δολοφονίας του για τις οποίες πολύ λίγα έχουν...





Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μετά το αποτυχόν πραξικόπημα αλλά κυρίως μετά τις απόπειρες δολοφονίας του για τις οποίες πολύ λίγα έχουν δημοσιευτεί, ο Τούρκος πρόεδρος, Ταιγίπ Ερντογάν, αποφάσισε να εγκαταστήσει μια ειδική επίλεκτη φρουρά στην Κωνσταντινούπολη που θα περιπολεί μέρα νύχτα σε επίκαιρα επιλεγμένα σημεία για… κάθε «ενδεχόμενο».





Σύμφωνα με τις πληροφοριες, ο διαγωνισμός για την κατάταξη είχε προκηρυχτεί τον περασμένο Φεβρουάριο και η επιλογή 700 επίλεκτων έγινε ανάμεσα σε 8 χιλιάδες 320 αιτήσεις για την πρόσληψη. Από αυτούς οι 386, δηλαδή παραπάνω από τους μισούς, αναλαμβάνουν υπηρεσία στην Κωνσταντινούπολη σε κομβικά σημεία.

Στη τελετή ανάληψης των καθηκόντων τους, (13/8), ο διευθυντής Ασφαλείας Κωνσταντινούπολης, Mustafa Çalışkan, αναφέρθηκε στο «εδικό» έργο τους που δεν θα είναι άλλο παρά η επόπτευση κάθε ύποπτης κίνησης με όλη την σημασία της λέξεως, κυρίως όμως θα είναι η φρουρά που θα προστατεύει τον Ερντογάν σε κάθε του κίνηση.

Βλέπετε… «ο φόβος φυλάει τα έρμα»!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.