Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ... ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!

Από ότι φαίνεται πάνε περίπατο και στο Ναυτικό Τομέα τα Περίφημα «ΜΟΕ» που είχαν υπογραφεί από τον Παπούλια και τον Γιλμάζ για αποφυγή ...





Από ότι φαίνεται πάνε περίπατο και στο Ναυτικό Τομέα τα Περίφημα «ΜΟΕ» που είχαν υπογραφεί από τον Παπούλια και τον Γιλμάζ για αποφυγή Ναυτικών Ασκήσεων κατά την διάρκεια του Θέρους και της Τουριστικής περιόδου!





Οι Τούρκοι η Τουρκία δέσμευσαν περιοχή περίπου 2ο ν.μ νότια του Καστελόριζου. Με την 799/17 η Τουρκία ενημέρωσε πως θα δεσμεύσει την εν λόγω περιοχή για σήμερα την Τρίτη 22 Αυγούστου για άσκηση με πραγματικά πυρά.

Με την δεύτερη Navtex 801/17 ενημέρωσα για την πόντιση υποβρύχιας συσκευής την Κυριακή 20 Αυγούστου…Η πόντιση της υποβρύχιας συσκευής γίνεται όταν πρόκειται να εκτελεστεί εκτόξευση τορπιλών !

Σύμφωνα με πληροφορίες την Πέμπτη 24 του μηνός οι Τούρκοι σχεδιάζουν να κάνουν Τακτικές και Τεχνικές ασκήσεις και βολές των Πολεμικών τους Σκαφών στον Κόλπο του Ξηρού, απέναντι από τη νήσο Σαμοθράκη…Με αποτέλεσμα να Σημάνει Συναγερμός στις Δυνάμεις του νησιού και όχι μόνο !

Οι Τούρκικες Ναυτικές Δυνάμεις εκτέλεσαν Βολές στον «Κόλπο του Ξηρού» για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2017 και στο Κέντρο Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ οι Επιτελείς παρακολουθούσαν επί 24ώρο τις κινήσεις του Τουρκικού Στόλου που ήταν περίπου 30 Ναυτικά Μίλια μακριά της Αλεξανδρούπολης!

Σε αυξημένη επαγρύπνηση είναι και οι Δυνάμεις του Συγκροτήματος της νήσου Σαμοθράκης …Αλλά και οι Κινήσεις του Στρατού και των «ΤΧΕ» τελευταία σε Βόρειο και Νότιο Έβρο δεν πρέπει να είναι τυχαίες !





O κόλπος Ξηρού (τούρκικα: Saros Körfezi, κόλπος του Σάρου ή Μέλανας κόλπος) είναι κόλπος της Τουρκίας στην περιοχή της Θράκης. Βρίσκεται 30 περίπου ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Αλεξανδρούπολης, βόρεια της χερσονήσου της Καλλίπολης. veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.