Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ» ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΜΑΡΙΑ ΨΑΡΟΥΛΗ ΠΟΥ ΗΡΕΜΗΣΕ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ -

Συνέντευξη σε τοπικό κανάλι παραχώρησε η αστυνομικός που συγκίνησε μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών που την έδειχναν να ηρεμεί ένα μωρό έπ...





Συνέντευξη σε τοπικό κανάλι παραχώρησε η αστυνομικός που συγκίνησε μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών που την έδειχναν να ηρεμεί ένα μωρό έπειτα από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στο δρόμο μεταξύ Ναυπλίου και Άργους.




«Ήταν αυθόρμητο. Το μωράκι το είχε μεν αγκαλιά ο μπαμπάς του, αλλά ήταν ταραγμένος, η σύζυγός του είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο και το μωρό έκλαιγε. Προσπαθούσα να ειδοποιήσω τους οικείους του να έρθουν να το πάρουν από το σημείο, δεν μπορούσε να μείνει ήρεμος εκ των πραγμάτων», δήλωσε η ανθυπαστυνόμος του Τμήματος Τροχαίας Ναυπλίου, Μαρία Ψαρούλη, σε συνέντευξή της στο τοπικό κανάλι της Αργολίδας, «DR Τηλεόραση».

«Όταν τελείωσαν τα διαδικαστικά, του ζήτησα να μου δώσει το μωρό για να ηρεμήσει και αυτός, να ηρεμήσει και το μωρό. Το μωρό ήταν κουρασμένο, ήθελε να κοιμηθεί, ήταν έτοιμο για ύπνο και κοιμήθηκε. Ήταν όντως το αυτονόητο και πιστεύω ότι θα το έκανε οποιαδήποτε συναδέλφισσα τύχαινε να δούλευε εκείνη την ώρα, όπως και πολλοί άντρες συνάδελφοι. Έχει συμβεί και αυτό απλά δεν έχει καταγραφεί από κάποια κάμερα», συμπλήρωσε η ίδια.


argonafplia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.